Gratis verzendingGratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorgingDé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Enkelblessure

Bent u geblesseerd geraakt aan uw enkel en wilt u snel herstellen? Bestel dan bij ons bandages voor uw voet en enkel blessures.Weergave:


Bezig met laden...
2 reviews

De AF7 enkel bandage is een comfortabel, lichtgewicht alternatief voor volumineuze, beperkende enkel braces. De AF7 gebruikt geen bandjes, gespen, klemmen, of Velcro.

24,99
0 reviews

Voor de behandeling van kleine trauma's bij het sporten (blauwe plekken, builen, kneuzingen).

13,75
1 reviews

Laat hevige pijn aan de voet door hielspoor of andere aandoeningen sneller herstellen met deze therapeutische kous.

29,99
2 reviews

Tijdens het sporten kunnen uw enkels beschadigd raken door wrijving. Voorkom dit met de Epitact enkelbeschermers.

19,95
0 reviews

De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende oefeningen in 1 apparaat voor het versterken van de spieren in uw voeten, behandeling van hielspoor en achillespees ontstekingen

89,00 99,00
1 reviews

De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende oefeningen in 1 apparaat voor het versterken van de spieren in uw voeten, behandeling van hielspoor en achillespees ontstekingen

69,00 79,00
4 reviews

FS6 is een unieke voetbandage met maar liefst zes verschillende compressiezones. Deze brace is geschikt bij hielspoor, oedeem, enkelblessures en meer.

39,99
1 reviews

Optimale doorbloeding in voet en kuit en bovendien GE-WEL-DIG bij achillespees blessures. Absolute aanrader!

54,99 59,99
0 reviews

Supersterke sporttape welke 5 - 7 dagen blijft zitten, zelfs onder extreme omstandigheden

6,95 12,95
3 reviews

Ideaal voor extra ondersteuning en comfort in sneakers en sportschoenen. Schok dempende zooltjes die zorgen voor vermindering van de belasting op gewrichten.

11,95 12,95
5 reviews

MYSOLE Special Anatomical inlegzolen geven extra stabiliteit en demping. Zowel voor dagelijks comfort als tijdens sporten bieden ze stabiliteit en comfort. Snel in huis.

22,50
2 reviews

De Heelcup is ontwikkeld om achillespees- c.q. kuitspierklachten te voorkomen of te verhelpen. De Heelcup ontlast de achillespees en verhelpt daarmee vaak de klachten.

16,25

Bij Pedimarkt hebben we een selectie gemaakt van de allerbeste braces en bandages die helpen de blessures te voorkomen en die helpen het herstel van de blessure te versnellen. De door ons geselecteerde enkelbandages hebben bij vele sporters bewezen uitstekend te werken. 

Ook een groot aantal topsporters gebruikt de door ons aangeboden bandages omdat zij vertrouwen in de optimale functionaliteit ervan. Speciaal aan te bevelen zijn de Ironman Strength tape kits : Supersterke tape beschikbaar per kant en klare set om uw enkel goed vast te kunnen zetten.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

keurmerk

Copyright © 2018 | Pedimarkt

veilig betalen veilig betalen