Menu

Keuzehulp

Antidruk wol voor comfort en bescherming van je voeten

Home Ondersteuning Hulpmiddelen Wol


Bezig met laden...
Wolkings antidruk Merinowol 50 gram (+5 gram extra)
Wolkings antidruk Merinowol 50 gram (+5 gram extra)
(39)

16,50

Wolkings antidruk Merinowol 25 gram (+5 gram extra)
Wolkings antidruk Merinowol 25 gram (+5 gram extra)
(36)

9,75

Wolkings antidruk Merinowol 15 gram (+5 gram extra)
Wolkings antidruk Merinowol 15 gram (+5 gram extra)
(8)

6,95

WandelWol antidruk-wol 40 gram
WandelWol antidruk-wol 40 gram
(52)

18,99

WandelWol antidruk-wol 20 gram
WandelWol antidruk-wol 20 gram
(31)

9,99

WandelWol antidruk-wol 10 gram
WandelWol antidruk-wol 10 gram
(11)

6,99

Bescherm je voeten met antidruk wol

Antidruk wol is een natuurlijk materiaal dat kan helpen bij het ondersteunen en beschermen van je tenen en voeten. Of je nu last hebt van blaren, likdoorns, eeltplekken of andere ongemakken, antidruk wol biedt comfort en verlichting. Antidruk wol wordt gebruikt om drukpunten op de voeten te beschermen. Het is vooral effectief bij het voorkomen van blaren want de wol vormt een beschermende barrière tussen de huid en de schoen, waardoor de wrijving wordt verminderd en het comfort wordt verhoogd. Antidruk wol kan gemakkelijk op de gewenste plekken worden aangebracht en biedt een natuurlijke demping. Het materiaal is ademend en absorbeert vocht, waardoor het de ideale keuze is voor mensen die langdurig schoeisel dragen of veel lopen.

Antidruk wol kopen

Antidruk wol is een veelzijdig materiaal dat kan helpen bij het ondersteunen en beschermen van je tenen en voeten. Of je nu blaren wilt voorkomen, likdoorns en eelt wilt behandelen, het comfort van je schoenen wilt verbeteren of een betere pasvorm wilt bevorderen, antidruk wol kan een waardevolle toevoeging zijn. Bestel vandaag nog jouw gewenste hoeveelheid antidruk wol en ga goed beschermd op pad!

Hoe gebruik je antidruk wol

  • Stap 1: Voorbereiding

Voordat je antidruk wol gebruikt, zorg ervoor dat je handen schoon en droog zijn om eventuele infecties te voorkomen. Zorg er ook voor dat het gebied waar je de antidruk wol wilt plaatsen schoon en droog is. Verwijder eventuele eerdere pleisters of verbanden van het gebied.

  • Stap 2: Knip de antidruk wol op maat

Neem een stuk antidruk wol en knip het op maat, afhankelijk van het gebied dat je wilt beschermen. Knip een stuk wol dat groot genoeg is om het hele gebied te bedekken, maar niet zo groot dat het gaat verschuiven of oncomfortabel wordt.

  • Stap 3: Vorm de antidruk wol

Vorm de antidruk wol voorzichtig met je handen om het aan te passen aan de vorm van het te beschermen gebied. Zorg ervoor dat de wol gelijkmatig verdeeld is en geen plooien of bobbels heeft.

  • Stap 4: Plaats de antidruk wol

Plaats de antidruk wol direct op de huid, met de zachte kant naar boven. Zorg ervoor dat de wol goed aansluit op het gebied en stevig op zijn plaats blijft zitten. Je kunt de antidruk wol op zijn plaats houden met behulp van een hypoallergene tape of een speciale pleister.

  • Stap 5: Controleer de pasvorm

Controleer of de antidruk wol comfortabel zit en niet te strak of te los zit. Het moet stevig op zijn plaats blijven zitten zonder ongemak te veroorzaken. Als het niet goed past, verwijder het dan voorzichtig en knip een nieuw stuk op maat.

  • Stap 6: Verwijderen van de antidruk wol

Verwijder de antidruk wol voorzichtig wanneer je geen bescherming meer nodig hebt. Trek de wol langzaam los om eventuele schade aan de huid te voorkomen. Als er resten achterblijven, verwijder deze dan voorzichtig met warm water en milde zeep.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.