Menu

Slippers met ondersteunend voetbed

Home Footwear Vrije tijd Slippers


Bezig met laden...
Sole dames slipper Catalina Sport zwart
Sole dames slipper Catalina Sport zwart
(12)

79,00

Sole dames slipper Baja Light Cedar
Sole dames slipper Baja Light Cedar
(2)

65,00

Sole dames slipper Baja zwart
Sole dames slipper Baja zwart
(6)

65,00

Sole dames slipper Baja Dark Brown
Sole dames slipper Baja Dark Brown
(2)

65,00

Sole slippers

De slippers in ons assortiment zijn speciaal geselecteerd om te voldoen aan de eisen die voeten daaraan stellen. Een goed voetbed met hoog comfort is daarbij de basis en een mooi design kan daarbij natuurlijk ook niet ontbreken. De loophouding en stand van de voet is belangrijk om voetproblemen te voorkomen. Zere en vermoeide voeten zijn vaak het resultaat van 'gewone' en platte teenslippers. En bovendien kunnen slechte slippers zorgen voor klachten aan de hiel, voorvoet, maar ook achillespees en liezen. Om die problemen te voorkomen ben je bij Pedimarkt aan het juiste adres. We hebben de beste teenslippers geselecteerd die garant staan voor een goede loophouding.

De beste teenslippers kopen met goed voetbed

Op zoek naar goede slippers met een orthopedisch voetbed om eindelijk zonder pijn op slippers te kunnen lopen? Zoek niet verder, want onze slippers zijn speciaal geselecteerd op ondersteuning en comfort. En zoals je kunt zien, zien ze er geweldig uit. Geen zere en vermoeide voeten meer door het orthopedisch verantwoorde voetbed.

Duurzame materialen

De EVA varianten van de Sole slippers (Costa, Catalina, Balboa) hebben een voetbed van Bloom Foam. Dit sterke materiaal is gemaakt van uit water gefilterde algen en heeft op deze wijze ook 40% minder impact op het milieu dan reguliere EVA materialen. Wil je meer informatie over waarom sommige slippers pijnlijke voeten veroorzaken en andere (zoals de SOLE slippers) juist heerlijk lopen? Lees het in ons blog.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies