Menu

Keuzehulp

Teenspreiders voor verlichting en correctie van teenproblemen

Home Ondersteuning Hulpmiddelen Spreider


Bezig met laden...
NatraCure Gel teenspreider (2 stuks)
NatraCure Gel teenspreider (2 stuks)
(10)

7,95

NatraCure All-Gel hallux valgus teenspreider
NatraCure All-Gel hallux valgus teenspreider
(13)

10,95

NatraCure all-gel looptek teenspreider
NatraCure all-gel looptek teenspreider
(4)

7,95

NatraCure Gel teenspreiders (12 stuks)
NatraCure Gel teenspreiders (12 stuks)
(4)

27,95

NatraCure teenspreider met teenlus
NatraCure teenspreider met teenlus
(3)

7,95

NatraCure Soft Gel tenenspreider
NatraCure Soft Gel tenenspreider
(9)

16,95

Teenspreider kopen

Een effectieve manier om je tenen te spreiden is door gebruik te maken van teenspreiders. Teenspreiders zijn kleine hulpmiddelen die tussen je tenen worden geplaatst om ze uit elkaar te houden. Ze zijn nuttig bij het verlichten van pijn veroorzaakt door hamertenen, overlappende tenen, eeltplekken tussen de tenen of bij het corrigeren van scheefgroeiende tenen. Onze spreiders zijn gemaakt van siliconengel en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Spreiders helpen de tenen te strekken, waardoor de druk op de gewrichten en de wrijving tussen de tenen wordt verminderd. Daarnaast kan een teenspreider ook helpen bij het corrigeren van tenen die over elkaar heen liggen. Door de tenen op de juiste positie te houden, helpt de teenspreider om de tenen geleidelijk aan te corrigeren en voorkomt het verdere overlapping. Dit kan ongemak verminderen en de kans op blaren en huidirritaties verminderen. Probeer een teenspreider en ervaar zelf de voordelen!

Hoe gebruik je een teenspreider?

  • Kies de juiste teenspreiders: Er zijn verschillende soorten teenspreiders beschikbaar, variërend in grootte, vorm en materiaal. Kies er een die comfortabel en geschikt is voor jouw voeten.
  • Plaats de teenspreiders: Neem een teenspreider en plaats deze tussen je tenen, beginnend bij de grote teen en werkend naar de kleine teen. Zorg ervoor dat de teenspreider comfortabel tussen je tenen zit en niet te strak of te los zit.
  • Begin langzaam: Als dit de eerste keer is dat je teenspreiders gebruikt, is het belangrijk om langzaam te beginnen. Draag ze in het begin slechts een paar minuten per dag en verhoog geleidelijk de draagtijd naarmate je voeten eraan gewend raken.
  • Blijf consistent: Om echt de voordelen van het spreiden van je tenen te ervaren, is het belangrijk om consistent te zijn. Draag regelmatig teenspreiders en voer de rekoefeningen consequent uit. Na verloop van tijd zul je merken dat je tenen flexibeler worden en dat eventuele pijn of ongemak afneemt.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies