Menu

Keuzehulp
Home Over Ons

Over Ons

Welkom bij Pedimarkt! Hier vind je de meest effectieve hulpmiddelen om zelf je voetproblemen te behandelen, te verhelpen en te voorkomen. Ons assortiment is in de loop van de jaren samengesteld op basis van lange ervaring op het gebied van voetverzorging en bevat nagenoeg alles wat je nodig kunt hebben voor diverse voetklachten. Zo hebben we een uitgebreid assortiment van voetproducten op het gebied van verzorging, ondersteuning, sport en footwear!

We leveren producten van de beste merken, die bewezen hebben dat ze werken. Onze producten zijn eenvoudig toe te passen en bieden oplossingen voor iedereen die last heeft van voetproblemen die de dagelijkse activiteiten bemoeilijken. Op onze website staat uitgebreide informatie over allerlei voetklachten, zodat je precies kunt lezen waar de voetklachten vandaan komen, welke symptomen daarbij horen en hoe deze te verhelpen zijn. Heb je liever persoonlijk advies? Onze klantenservice is je op werkdagen graag van dienst via telefoon, chat, mail en whatsapp.

Hoe is Pedimarkt ontstaan

Pedimarkt is in 2008 ontstaan vanuit de pedicurepraktijk van mijn vrouw. Als ambulant pedicure behandelde zij veel mensen aan hun voeten. Dit bestond vooral uit eelt verwijderen, huid verzorgen en (kalk)nagels behandelen. Maar de diversiteit van voetproblemen was groter dan dat. Veel mensen wisten niet goed hoe ze die voetproblemen zelf konden behandelen of oplossen. Gezien de opmars van internet destijds hebben wij samen besloten om beschikbare oplossingen voor voetproblemen te gaan aanbieden op een website. Die website werd Pedimarkt. Pedimarkt stelde zich als doel om met de juiste hulpmiddelen allerlei voetproblemen op eenvoudige maar effectieve manier te verhelpen of te voorkomen. Vanuit ons kantoor aan huis werd een assortiment verzameld rond de meest voorkomende voetproblemen, zoals kalknagels, voetschimmel, hielspoor, hallux valgus en zweetvoeten.

In de daarop volgende jaren wisten steeds meer mensen de weg naar Pedimarkt te vinden en werden de oplossingen steeds talrijker. Door de groei die we doormaakte werd ons kantoor (inclusief magazijn!) op onze zolderkamer nu echt te klein en moesten we de voorraad elders plaatsen. Gedurende de 2 opvolgende jaren (2013-2015) werd er vanuit een zogenaamde ‘dropshipment’ locatie in Lelystad gewerkt. Dit alles werd nog gedaan onder het mom van een uit de hand gelopen hobby. Maar in 2015 was hiervan geen sprake meer en begon deze uit de hand gelopen hobby de vorm van een bedrijf aan te nemen. De voorraad werd verplaatst naar een locatie in Scherpenzeel, waarvandaan alle activiteiten plaatsvonden. Er werd personeel aangenomen voor klantenservice en magazijn. Vader Cees, gepensioneerd maar altijd bezig, hielp met de pakketten inpakken.

Vanaf 2016 werd het team steeds verder uitgebreid en was ook die locatie in Scherpenzeel weer te klein geworden. Het zoeken naar een nieuwe locatie werd gestart en uiteindelijk vonden we een mooi pand in het nabij gelegen Renswoude. Daar kregen we de beschikking over 4 keer meer ruimte. En die is ook nodig, aangezien ons team momenteel uit 15 collega’s bestaat. Zo is er o.a. een professionele en goed bezette klantenservice, een logistiek team dat bestellingen dezelfde dag verstuurt en een marketing afdeling die ervoor zorgt dat de informatie op de website juist is, de website goed en snel werkt en dat klanten goed op de hoogte blijven van nieuws en acties. En natuurlijk mogen we de kwaliteitsafdeling en administratie niet vergeten, want ook die dragen bij aan het leveren van de beste kwaliteit voor onze klanten. 
Iedere dag zetten onze collega’s zich weer volop in om met goede voetproducten allerlei voetproblemen op te lossen. Onze kennis en gegroeide bereik, heeft er toe bijgedragen dat internationale bedrijven graag met ons willen samenwerken. Achtereenvolgens Suecos (gezonde schoenen), OS1st (compressiekousen), Sole (inlegzolen) en Natracure (silicone gel producten) hebben de distributie van hun producten in de Benelux aan ons toevertrouwd.

De historie maakt wie we zijn en zorgt ervoor dat we weten hoe we klanten het beste kunnen helpen. Benieuwd wat wij voor jou en je voetproblemen kunnen betekenen? Bekijk eens de voetklachten informatie pagina’s en ons uitgebreide assortiment.

0