Menu

Keuzehulp

De keuzehulp staat online!

Home De keuzehulp staat online!
De keuzehulp staat online!
Pedimarkt keuzehulp
Wat is de keuzehulp?

Het juiste product vinden om jouw voetklacht te verhelpen of te voorkomen is essentieel. Wij kunnen ons voorstellen dat door het brede aanbod aan producten het soms lastig is om het juiste product te vinden. Waarschijnlijk heb je het al voorbij zien komen in onze nieuwsbrief. Om jou als klant hierbij te helpen, hebben wij een nieuwe handige tool ontwikkeld: de keuzehulp!  Waarom je deze nieuwe tool op onze website niet mag missen vertellen wij jou in dit blog.

Hoe werkt de keuzehulp?

Het doel van de keuzehulp is om jou in maximaal 5 stappen naar de juiste oplossing voor je voetklacht te brengen. Op onze website vind je onder de winkelwagen in de menubalk een grote oranje knop ‘Keuzehulp’. Via die weg kom je in een stappenplan van de keuzehulp terecht.

Wij leggen je in deze blog kort uit hoe het werkt. Dat doen we aan de hand van een voorbeeld en hiermee de volledige keuzehulp langs te gaan. Stel, je hebt pijn aan je voet en je bent op zoek naar iets om deze pijn te verlichten.

Na de oranje knop is de eerstvolgende stap in de keuzehulp het bepalen van waar je precies pijn hebt. Er zijn meerdere icoontjes te zien, waar in het rood wordt aangegeven aan welk gedeelte van de voet je last hebt. Heb je pijn aan je tenen, aan je voor- , midden- of achtervoet of aan de onderkant van je voet? Voor alle delen zijn er oplossingen voor te vinden.

Wanneer je hebt geklikt op het icoontje waar de pijn zich bevindt, word je doorgezet naar stap 2. In ons voorbeeld hebben we last van onze tenen. In stap 2 wordt het specifieker. Hier is de keuze om wat voor klacht het precies gaat. Er worden meerdere klachten rondom de tenen afgebeeld, omdat we eerder al voor de tenen hebben gekozen. De klachten worden uitgebeeld met nieuwe verhelderende icoontjes om een goede keuze te kunnen maken. Omwille van het voorbeeld kiezen we voor ‘hallux valgus’.

Dan kom je bij stap 3. Daar krijg je meerdere mogelijkheden te zien, die jou kunnen helpen bij de voetklacht hallux valgus. Zo heb je een beschermers, sokken en spalken. Ben je op zoek naar losse bescherming voor je tenen om de pijn te verlichten? Of zoek je juist een compressiesok die de grote teen van de rest van de tenen scheidt? Of past een spalk juist meer bij jou voetklacht? Dan kan je hier de keuze maken voor type oplossing.

Na het doorlopen van stap 1, 2 en 3, tref je in stap 4 het juiste product voor jouw voetklacht aan.
Stap voor stap naar de oplossing!

Met onze nieuwe keuzehulp achterhaal dus eerst stap voor stap wat je voetklacht precies is en vind je de oplossing die bij jou past. Laat je helpen met de handige tool op onze website, die wil je niet missen.
    04-04-2024 15:15
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies