Menu

Werkschoenen

Home Ondersteuning Inlegzolen Werkschoenen
Werkschoenen
Weergave:


Bezig met laden...
Sale Mysole Work Arch steunzolen
Mysole Work Arch steunzolen
(31)

26,95

30,95

Sole Active Thick met pad inlegzolen
Sole Active Thick met pad inlegzolen
(10)

54,90

Sole Active Thick inlegzolen
Sole Active Thick inlegzolen
(20)

54,90

Als je voor je werk veel loopt of staat, dan weet je hoe zwaar dit voor je voeten is. Je werkschoenen zijn er vaak niet op gemaakt om comfortabel te zitten gedurende lange dagen en dat kun je merken aan het einde van de werkdag. Vermoeide en branderige voeten of wellicht pijn aan je gewrichten zijn dan het resultaat.

Pedimarkt heeft de beste inlegzolen geselecteerd voor in je werkschoenen. Of dat nu in de zorg, horeca, bouw of een andere branche is, goed lopen is overal belangrijk.

Wil je een einde maken aan pijnlijke voeten? Steunzolen kunnen helpen!

Inlegzolen werkschoenenGelukkig kun je daar met onze inlegzolen en steunzolen verandering in brengen. De steunzolen van Pedimarkt zorgen voor goede ondersteuning en schokdemping zodat de belasting op uw voeten minder wordt. 's Avonds zullen je voeten minder pijnlijk zijn en je houdt energie over voor leuke dingen. Dus koop nu snel een paar zooltjes voor in je werkschoenen / veiligheidsschoenen!

Heb je de juiste werkschoenen?

Wanneer je werk hebt waarbij je veel moet lopen, dan is het juiste schoeisel ook erg belangrijk. Kijk daarom ook eens naar onze Suecos professionele werkschoenen! Deze zitten super comfortabel en voorkomen vermoeide voeten.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies