Menu

Nachtspalk

Home Ondersteuning Spalken Nachtspalk
Weergave:


Bezig met laden...
Bauerfeind ValguLoc II spalk
Bauerfeind ValguLoc II spalk
(2)

74,95

Bauerfeind ValguLoc Nachtspalk
Bauerfeind ValguLoc Nachtspalk
(25)

22,95

Epitact Hallux Valgus Nachtspalk
Epitact Hallux Valgus Nachtspalk
(30)

38,95

Sale NatraCure hallux valgus Gel nachtspalk
NatraCure hallux valgus Gel nachtspalk
(3)

22,95

24,95

Nachtspalk kopen

Een nachtspalk is een therapeutisch hulpmiddel dat 's nachts wordt gedragen om de symptomen van hallux valgus te verminderen en de voet in de juiste positie te ondersteunen. Het bestaat meestal uit een zachte, verstelbare band die rond de voet en de grote teen wordt gewikkeld. De spalk is ontworpen om de grote teen in een rechte positie te houden en voorkomt dat deze verder naar buiten buigt tijdens de nacht. Belangrijk is wel dat je teen nog flexibel is. Wanneer je teen geen zijwaartse beweging meer kan maken en dus heel stijf aanvoelt, dan adviseren we je om geen nachtspalk te gebruiken! Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog!

Hoe werkt een nachtspalk?

Een nachtspalk oefent zachte, constante druk uit op de grote teen en het middenvoetsbeentje, waardoor ze in de juiste uitgelijnde positie worden gehouden. Door de teen in een rechte positie te houden, helpt de spalk om de spieren, ligamenten en pezen te rekken en te ontspannen. Dit kan de progressie van de Hallux Valgus verminderen, pijn verminderen en de mobiliteit van de voet verbeteren.

Voordelen van het gebruik van een nachtspalk bij Hallux Valgus:

  • Correctie van de teenpositie: Een nachtspalk kan helpen om de afwijkende stand van de grote teen te corrigeren door deze in een rechte positie te houden gedurende de nacht.
  • Verlichting van pijn en zwelling: Door de druk op de teen te verminderen en de juiste uitlijning te bevorderen, kan een nachtspalk pijn en zwelling verminderen die geassocieerd worden met Hallux Valgus.
  • Verbeterde mobiliteit: Het regelmatig dragen van een nachtspalk kan de flexibiliteit en mobiliteit van de voet verbeteren, wat kan helpen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zonder ongemak.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies