Menu

Keuzehulp

Nachtspalk met corrigerende eigenschappen voor uitstekende ondersteuning

Home Ondersteuning Spalken Nachtspalk


Bezig met laden...
Bauerfeind ValguLoc II spalk
Bauerfeind ValguLoc II spalk
(2)

79,90

Bauerfeind ValguLoc Nachtspalk
Bauerfeind ValguLoc Nachtspalk
(27)

24,95

Sale Epitact Hallux Valgus Nachtspalk
Epitact Hallux Valgus Nachtspalk
(31)

39,90

42,90

Nachtspalk kopen

Een nachtspalk is een therapeutisch hulpmiddel dat 's nachts wordt gedragen om de voet of tenen in de juiste positie te ondersteunen. Het bestaat meestal uit een zachte, verstelbare band die rond de voet en de grote teen wordt gewikkeld. De belangrijkste functie van een nachtspalk is het bieden van ondersteuning en stabilisatie aan de voet of tenen tijdens de slaap. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die last hebben van bepaalde aandoeningen, zoals plantaire fasciitis, achillespeesontsteking of hallux valgus. We hebben nachtspalken waarvan je de spanning en positie zelf kunt aanpassen of nachtspalken die zich vormen naar je voet door de spalk vooraf in heet water te leggen. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog!

Hoe werkt een nachtspalk?

Een nachtspalk werkt door de voet of tenen in een specifieke positie te houden gedurende de nacht. Deze positie kan variëren afhankelijk van de aandoening of het probleem dat behandeld moet worden. Over het algemeen helpt een nachtspalk bij het strekken of rekken van de pezen, spieren en weefsels in de voet en tenen, waardoor pijn en ongemak verminderd kunnen worden. 

Ervaringen met een nachtspalk

Het dragen van een nachtspalk kan aanvankelijk wat ongemakkelijk aanvoelen, maar na verloop van tijd kunnen de voordelen merkbaar worden.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0