Menu

Keuzehulp

Polsbandage met compressie voor effectieve stabilisatie

Home Sport Bandages Polsbandage


Bezig met laden...
OS1st WS6 polsbandage
OS1st WS6 polsbandage
(2)

21,95

Koop een polsbandage

De WS6 Polsbrace van Os1st is de oplossing voor polsblessures. Deze polsbandage met compressie vermindert de klachten tijdens en na het sporten en is een uitstekend hulpmiddel bij carpaal tunnel syndroom en RSI klachten. Bij het kopen van een polsbandage is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Meet de omtrek van je pols en raadpleeg de maattabel om de geschikte maat te bepalen. Als je twijfelt, neem dan even contact op met onze klantenservice! Verzorg je pols en geniet van een comfortabel en actief leven met de polsbandage van OS1st!

Polsblessures zoals RSI of carpaal tunnel syndroom

Bij polsblessures is extra ondersteuning en doorbloeding gewenst. De Os1st WS6 polsbandage ondersteunt de pols en door compressie in 6 verschillende zones wordt de doorbloeding gestimuleerd en herstel bevorderd. Vooral bij RSI klachten en bij een carpaal tunnel syndroom is het van belang dat er sprake is van een goede doorbloeding. Door de WS6 polsbandage gaan er meer voedingsstoffen naar de cellen in de spieren en pezen en dit zorgt voor een sneller herstel.

Verlichting van pijn bij dagelijkse activiteiten en werk

In het dagelijks leven is de pols ook belangrijk. Zelfs bij langdurig werk op de computer of tijdens werk in de zorg, de pols wordt vrijwel overal bij gebruikt. Het gebruik van de bandage als polsbandage is daarom ook erg verstandig. Omdat deze bandage zeer comfortabel zit, merk je niet eens dat je deze aan hebt.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.