Menu

Keuzehulp

Orthese: flexibele ondersteuning en correctie

Home Ondersteuning Spalken Orthese


Bezig met laden...
Sale Epitact Corrigerende Orthese met Epithelium Flex
Epitact Corrigerende Orthese met Epithelium Flex
(45)

34,45

37,45

Epitact Dubbel Corrigerende Orthese met Epithelium
Epitact Dubbel Corrigerende Orthese met Epithelium
(12)

41,15

Sale Epitact Sport hallux valgus brace
Epitact Sport hallux valgus brace
(14)

39,70

42,20

Orthese kopen

Als je last hebt van voetproblemen, overweeg dan om een orthese te kopen bij Pedimarkt. Met de juiste orthese kun je genieten van verlichting, ondersteuning en bescherming voor je voeten. Of je nu te maken hebt met teenafwijkingen, drukpunten of gewoon extra comfort nodig hebt, een orthese kan een waardevol hulpmiddel zijn om jouw voetgezondheid te verbeteren. Bezoek Pedimarkt vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die een orthese biedt voor jouw specifieke behoeften.

Functie van een orthese:

Een van de belangrijkste functies van een orthese is het bieden van ondersteuning. Het kan helpen bij het corrigeren van de stand van de tenen en het handhaven van een juiste uitlijning. Dit is vooral nuttig bij aandoeningen zoals hamertenen, klauwtenen of scheve tenen. Door de tenen in de juiste positie te houden, kan een orthese pijn verlichten en verdere vervorming voorkomen. Een orthese kan ook worden gebruikt om de druk gelijkmatig over de voet te verdelen, waardoor de belasting op specifieke gebieden wordt verminderd. Dit kan de pijn verminderen en de genezing bevorderen.

Hoe werkt een orthese:

Een orthese is meestal gemaakt van flexibel en duurzaam materiaal, zoals silicone of gel. De orthese kan direct op de huid worden gedragen of in combinatie met schoenen. De orthese oefent druk uit op de juiste plekken van de voet  of teen en verdeelt de belasting gelijkmatig. Hierdoor worden de tenen in de juiste positie gehouden en wordt de druk op pijnlijke gebieden verminderd. Bovendien zorgt de orthese voor demping en absorptie van schokken, waardoor de impact op de voet tijdens het lopen wordt verminderd.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies