Menu

Keuzehulp

Dagspalk voor effectieve en comfortabele ondersteuning

Home Ondersteuning Spalken Dagspalk


Bezig met laden...
Bauerfeind ValguLoc II spalk
Bauerfeind ValguLoc II spalk
(2)

79,90

NatraCure zachte teenspalk (2 stuks)
NatraCure zachte teenspalk (2 stuks)
(14)

8,50

NatraCure zachte teenspalk (6 stuks)
NatraCure zachte teenspalk (6 stuks)
(9)

19,95

Dagspalk kopen

Een dagspalk is een hulpmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van verschillende voet- en teenproblemen. Het is ontworpen om overdag te worden gedragen en helpt bij het corrigeren van een abnormale positie van de voet of teen, of het stabiliseren van beschadigde gewrichten en weefsels. Bij Pedimarkt vind je diverse dagspalken, bestel vandaag nog!

Waar kan je een dagspalk voor gebruiken?

De werking van een dagspalk kan variëren, afhankelijk van het specifieke probleem dat je wilt behandelen. Over het algemeen werken dagspalken door lichte druk uit te oefenen op de voet of teen, waardoor de gewrichten in de juiste positie worden gehouden.Als je last hebt van aandoeningen zoals hallux valgus (een scheefstand van de grote teen), hamertenen of klauwtenen, kan een dagspalk helpen om de stand van je tenen te corrigeren. Het biedt zachte, constante druk om de tenen in de juiste positie te houden en kan helpen om pijn en ongemak te verminderen. Een dagspalk kan helpen bij het verbeteren van je houding en looppatroon door de juiste uitlijning van de voet en teen te bevorderen. Door de juiste positie van de voet te behouden, kunnen onnodige spanning en druk op andere gewrichten en spieren worden verminderd, wat kan leiden tot een betere algehele lichaamshouding en loopcomfort.

Dagspalk dragen in je schoenen

De dagspalken zijn ontworpen met comfort in gedachten. Ze zijn meestal gemaakt van zachte materialen die zorgen voor een goede pasvorm en geen wrijving of irritatie veroorzaken. Bovendien zijn veel dagspalken discreet en kunnen ze gemakkelijk onder schoenen worden gedragen, zodat je je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten zonder veel hinder.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0