Menu

Keuzehulp

Zuurstof doorlatende nagellak voor gezonde en stralende nagels

Home Verzorging Nagelverzorging Nagellak


Bezig met laden...
Inglot O2M Nagellak zuurstof- en waterdoorlatend
Inglot O2M Nagellak zuurstof- en waterdoorlatend
(8)

16,99

Samenwerkende pedicures: Nagellak
Samenwerkende pedicures: Nagellak
(12)

18,65

Inglot Nail Enamel remover (100ml)
Inglot Nail Enamel remover (100ml)
(1)

8,99

Promed nageldroger UVL-36 S wit
Promed nageldroger UVL-36 S wit
(1)

39,95

Promed nageldroger UVL-36 roze
Promed nageldroger UVL-36 roze
(1)

39,95

Inglot O2M zuurstof doorlatende top coat
Inglot O2M zuurstof doorlatende top coat
(0)

16,99

Inglot O2M zuurstof doorlatende base coat
Inglot O2M zuurstof doorlatende base coat
(0)

16,99

Zuurstofdoorlatende nagellak: een gezonde keuze voor je nagels

Als je van mooie nagels houdt, ben je waarschijnlijk bekend met de vele nagellakopties die er zijn. Eén van de nieuwste trends op het gebied van nagellak is de opkomst van zuurstofdoorlatende nagellak. Deze innovatieve formule biedt niet alleen een prachtige kleur op je nagels, maar zorgt ook voor een gezonde conditie van je nagels. Zuurstofdoorlatende nagellak, ook wel ademende nagellak genoemd, is speciaal ontworpen om zuurstofmoleculen door te laten tot aan het nagelbed. In tegenstelling tot traditionele nagellak, die vaak chemische stoffen bevat die de nagels kunnen verstikken, is zuurstofdoorlatende nagellak samengesteld uit materialen die de nagels laten ademen. Dit betekent dat de nagels voldoende zuurstof krijgen om gezond te blijven, zelfs wanneer je de nagellak draagt.

Voordelen zuurstofdoorlatende nagellak

Een van de grootste voordelen van zuurstofdoorlatende nagellak is dat het helpt om de nagels te beschermen tegen uitdroging. Door te kiezen voor zuurstofdoorlatende nagellak, geef je je nagels de kans om gehydrateerd te blijven, waardoor ze sterker en gezonder worden. Een ander voordeel van zuurstofdoorlatende nagellak is dat het kan helpen bij het voorkomen van schimmelinfecties. Schimmels gedijen vaak in vochtige omgevingen, zoals onder traditionele nagellak die de nagels afsluit. Daarom is onze nagellak ook geschikt om te gebruiken tijdens een kalknagelbehandeling. 

Koop zuurstofdoorlatende nagellak

Bij het gebruik van zuurstofdoorlatende nagellak is het belangrijk om enkele overwegingen in gedachten te houden. Het is aan te raden om een basislaag aan te brengen voordat je de nagellak aanbrengt. Dit helpt om je nagels te beschermen tegen mogelijke verkleuring. Ten tweede kan de droogtijd van een zuurstofdoorlatende nagellak iets langer zijn dan bij traditionele nagellak, dus wees geduldig en geef de lak voldoende tijd om te drogen. Door je nagels voldoende zuurstof te geven, helpt deze speciale formule om broze nagels te voorkomen, uitdroging tegen te gaan en het risico op schimmelinfecties te verminderen. Met een volledig assortiment van trendy kleuren, base coat, top coat en nagellak remover heb je alles wat je nodig hebt om je nagels mooi te maken. Probeer de zuurstofdoorlatende nagellak en geef je nagels de ademruimte die ze verdienen!


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies