Menu

Keuzehulp

Voetlotion voor optimale voetverzorging!

Home Verzorging Huidverzorging Lotion


Bezig met laden...
Akildia Voetlotion
Akildia Voetlotion
(2)

16,95

Gehwol hydrolipide lotion, 125 ml
Gehwol hydrolipide lotion, 125 ml
(1)

15,65

Sale Laufwunder beenlotion
Laufwunder beenlotion
(0)

9,95

10,95

Samenwerkende Pedicures Ureum voetlotion
Samenwerkende Pedicures Ureum voetlotion
(1)

17,50

Gehwol fusskraft kruidenlotion, 150 ml
Gehwol fusskraft kruidenlotion, 150 ml
(0)

14,75

Voetlotion kopen

Lotions hebben een lichtere en meer vloeibare consistentie dan crèmes en balsems. Ze bevatten meestal een hoger watergehalte en worden gemakkelijk door de huid opgenomen. Lotions zijn verfrissend en hydraterend, maar hebben over het algemeen een minder rijke textuur dan crèmes. Voetenlotions bevatten vaak verzachtende ingrediënten die helpen de huid te verzachten en te kalmeren, waardoor ruwheid en ongemak verminderen. Voetlotions voor droge voeten is speciaal ontwikkeld om de droge huid van de voeten te hydrateren, te voeden en te verzachten. Ze werken door water aan te trekken en vast te houden in de bovenste lagen van de huid, waardoor droogheid en schilfering verminderen.

Voordelen gebruik van een voetlotion

Het gebruik van voetlotion biedt verschillende voordelen. Ten eerste helpt het bij het voorkomen en behandelen van droge en ruwe huid op de voeten. Droge huid kan leiden tot barsten, eeltvorming en zelfs pijnlijke kloven. Door regelmatig een voetlotion aan te brengen, wordt de huid gehydrateerd en wordt droogheid voorkomen. Dit resulteert in zachtere, gladdere voeten. Daarnaast kan voetlotion helpen bij het verminderen van eeltvorming. Eelt ontstaat vaak als gevolg van langdurige druk of wrijving op specifieke delen van de voet, zoals de hielen of de bal van de voet. Door de huid regelmatig te hydrateren met een voetlotion, wordt de opbouw van eelt verminderd en kunnen bestaande eeltplekken zachter worden. Bovendien kan het gebruik van voetlotion een verlichtend effect hebben op vermoeide voeten. Het masseren van de lotion in de huid stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een aangenaam en ontspannen gevoel. Dit is vooral gunstig na een lange dag staan, sporten of intensieve fysieke activiteit.

Enkele eigenschappen:

  • Heeft een lichtere substantie, meestal vloeibaar.
  • Bevat een hoger watergehalte en minder vetten.
  • Wordt snel geabsorbeerd door de huid en laat geen vettig gevoel achter.
  • Kan gebruikt worden voor hydratatie, verzachting en verkoeling van de huid.

Bij Pedimarkt hebben we enkele voetlotions in ons assortiment die je kunnen helpen je huid te verzachten. Bekijk gerust de mogelijkheden. 


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0