Menu

Keuzehulp
Home Zoek op merk Epitact Sport Epitact Sport enkel beschermers

Epitact Sport enkel beschermers

Epitact Sport enkel beschermers
2 Reviews | Review toevoegen

Tijdens het sporten kunnen uw enkels beschadigd raken door wrijving. Voorkom dit met de Epitact enkelbeschermers.

Artikelnummer

G710 

€ 23,45
Prijs per PR

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Tijdens het sporten kan er wrijving tegen de enkels plaatsvinden, doordat dit gewricht iets uitsteekt ten opzichten van de voet. Deze wrijving kan ervoor zorgen dat de huid op de enkels beschadigd raakt. (Brand)wondjes zijn pijnlijk en zeker wanneer de wrijving tijdens het sporten door gaat. Dergelijke situaties zijn bijvoorbeeld veelvoorkomend tijdens skiën of schaatsen, maar kunnen ook bij dagelijkse activiteiten plaatsvinden.

Met de Epitact enkel beschermers beschermt u de enkel tegen het ontstaan van deze wondjes (en het ontstaan van infecties), waardoor u een hoop pijn voorkomt.

De beschermers zijn zelfklevend en gemiddeld zo'n 30 ! keer te gebruiken. De silicone gel kussens zijn ongeveer 2 mm dik en nemen dus nauwelijks ruimte in. Wel beschermen ze alle kwetsbare delen rond de enkel. U zult niet eens merken dat u ze draagt.

Inhoud:

  • 2 beschermers per verpakking

Sorteren op:

Review toevoegen

Winfred Borreman - 14-07-2017 16:12

Top product binnen een dag geleverd. Ik gebruik de enkelbeschermers met skeeleren ivm gevoelige enkels met als resultaat dat het bot van de enkels steeds meer gaat uitsteken. Door de zeer makkelijk te plakken enkelbeschermers behoren die klachten tot het verleden. Dus naast het voorkomen van wondjes en beschadigingen helpt het ook tegen gevoeligheid.

de Bruin - 09-01-2017 20:28

prima product, wij gebruiken het bij de wintersport als de huur ski-langlaufschoenen pijnlijk aanvoelen. Je voelt de enkelbeschermers niet en ze helpen tegen de pijnlijke wrijving.
Uitstekende informatie en vlotte levering door Pedimarkt.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.