Menu

Keuzehulp
Home Zoek op merk Epitact Sport Epitact Sport blaar pleisters

Epitact Sport blaar pleisters

Epitact Sport blaar pleisters
1 Reviews | Review toevoegen

Blaren kunnen erg vervelend zijn tijdens het sporten. Met de Epitact blaarpleisters verdwijnt de pijn en kunt u lekker sporten.

Artikelnummer

G701 

€ 17,00
Prijs per Stk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Lopen, staan en vooral sporten met blaren is zeer vervelend. De continue druk doet pijn en leidt af.

De Epitact herbruikbare blaar pleisters zijn speciaal ontworpen om de gevoelige huid op de voet te beschermen en blaren te voorkomen. U kunt zich dan helemaal richten op uw prestatie.

De pleisters zijn eenvoudig schoon te maken, herbruikbaar (gemiddeld 4 - 5 keer) en zelfklevend. Het speciale Epithelium silicone materiaal voelt aan als een tweede huid en absorbeerd schokken en druk.

Wanneer er reeds blaren zijn ontstaan, zorgen de Epitact blaarpleisters dat de pijn direct wordt weggenomen, zodat u uw sport activiteiten voort kunt zetten.

Sorteren op:

Review toevoegen

H. - 07-10-2018 09:17

Tijdens de lange duurlopen (voorbereiding marathon) op beide voeten flinke blaren (ter hoogte van de knobbel van de grote teen). Standaardpleisters voorkomen niet de blaren en de pijn. Door gebruik van deze pleisters geen hinder meer van de blaren en kan pijnloos lopen. Na het hardlopen wel voorzichtig de pleisters van de tape halen en goed afgesloten bewaren, ik kan zeker 5x de pleisters gebruiken.

0