Menu

Epitact Sport

Home Zoek op merk Epitact Sport
Epitact-Sport
Weergave:


Bezig met laden...
Epitact Sport Physiostrap kniebrace
Epitact Sport Physiostrap kniebrace
(5)

44,95

Epitact Sport voetzool beschermer
Epitact Sport voetzool beschermer
(4)

35,95

Epitact Sport teennagel beschermer
Epitact Sport teennagel beschermer
(11)

14,95

Epitact Sport Hallux Valgus brace
Epitact Sport Hallux Valgus brace
(14)

34,95

Epitact Sport enkel beschermers
Epitact Sport enkel beschermers
(2)

19,95

Epitact Sport blaar pleisters
Epitact Sport blaar pleisters
(1)

14,95

Epitact Sport is de ideale aanvulling van het grote assortiment oplossingen tegen voetproblemen voor dagelijks gebruik. Want ook tijdens het sporten wil je geen last hebben van zere voeten die je activiteiten negatief beïnvloeden. De sportrange bevat beschermers voor alle delen van de voet, dus pijn aan je voeten tijdens het sporten behoort tot het verleden.

Epitact Sport laat je pijnloos sporten

Tijdens het sporten is het belangrijk dat je onbezorgd je sport kunt beoefenen, zonder vervelende pijntjes. Voor de beste prestaties wil je natuurlijk niet afgeleid worden door ongemakken aan je voet. De sport range is gemaakt voor een hogere intensiteit van bewegen en kan dus tegen een stootje. 

Zelf ook in je winkel verkopen?

Als partner van Epitact is PD-care verantwoordelijk voor de verdeling van de Epitact Sport range. Dus heb je een sportwinkel en wil je deze oplossingen aan jouw klanten kunnen aanbieden, neem dan gerust contact met ons op voor de wederverkopers prijslijst. 

Interessant voor bijvoorbeeld de wintersporters: scheenbeschermers en enkelbeschermers voor in de ski schoenen. Unieke producten die velen zullen omarmen als dé manier om pijnvrij te kunnen skieën. Geen druk meer op de enkels en schenen door het unieke en gepatenteerde Epithelium silicone gel. Epitact Sport is voor iedere (winter)sporter een verademing!


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies