Menu

Keuzehulp

Verzorg je voeten met een Promed manicure- en pedicure set!

Home Verzorg je voeten met een Promed manicure- en pedicure set!
Verzorg je voeten met een Promed manicure- en pedicure set!

Eelt, droge voeten, hielkloven…

De een heeft er meer last van dan de ander. Een belangrijke oorzaak van eelt is vaak wrijving en onvoldoende hydratatie. Want met het zomerse weer worden onze voeten weer aan allerlei factoren blootgesteld. We lopen graag weer op onze slippers wat veel wrijving aan de voeten kan veroorzaken. En op een warme zomerse dag zitten we weer fijn met onze blote voeten op het strand! Maar na zo’n dagje strand kunnen je voeten erg droog aanvoelen en voor je het weet heb je last van een paar vervelende kloven in je hiel. Daarom kunnen je voeten juist in de zomer wel wat extra verzorging gebruiken. 

Eelt verwijderen

Ondanks dat eelt een beschermende functie heeft, kan teveel eelt pijnlijk zijn. Zo kan je last krijgen van een likdoorn als er veel eelt ontstaat op een bepaalde plek van de huid. Daarnaast kan je met overtollig eelt ook last krijgen van pijnlijke hielkloven. Het is dus belangrijk om overtollig eelt te verwijderen, om zo verdere ongemakken te voorkomen.

Mooie nagels

Naast je voeten wil je natuurlijk ook dat je teennagels mooi voor de dag komen. Hiervoor hoef je niet perse naar een manicure of pedicure. Want met onze Promed manicure- en pedicuresets heb je alles in huis om gemakkelijk je (kunst)nagels, en je voeten, weer te laten stralen. Met de diverse bitsets kun je je (kunst)nagels weer vijlen, polijsten en je nagelriemen verzorgen. Het enige wat dan nog ontbreekt is een mooie nagellak als finishing touch.

Waarom zou je een manicure- en pedicure set gebruiken?

Veel mensen gaan graag naar een manicure en/of pedicure om hun nagels en voeten lekker te laten verwennen en verzorgen. Maar dit heeft natuurlijk wel een prijskaartje. Een goedkoper alternatief is het gebruik van bijvoorbeeld een eeltvijl voor hardnekkig eelt, of een nagelknipper en een nagelvijl om je nagels te verzorgen. Maar hiermee kun je niet secuur je teennagels een goede behandeling geven. De oplossing is dan om een Promed manicure- pedicureset te gebruiken een professioneel maar zeer gebruiksvriendelijke manicure- en pedicure apparaat.

Met een Promed manicure- en pedicure set heb je een alles in 1 apparaat. Door de diverse vijltjes kan je elke gewenste handeling uitvoeren, en het is nog makkelijk in gebruik ook! Met de verschillende slijpbitjes kun je een stuk nauwkeuriger te werk gaan. Zo heb je bijvoorbeeld een spitse steenslijper voor de moeilijke hoekjes, een saffieren slijpschijfje om je nagels in te korten en te vormen, een slijpkegel om eeltknobbels mee te behandelen. Kortom, je kan jezelf een totale pedicurebehandeling geven. Een ander voordeel is dat je zelf geen kracht hoeft te zetten, door de krachtige motor kan je de vijltjes gemakkelijk het werk laten doen. 

Wat is een goede manicure- en pedicure set?

Belangrijk bij een manicure- en pedicure set is een motor met een krachtig vermogen. Met een Promed apparaat heb je een professioneel maar toch eenvoudig te gebruiken manicure- en pedicure apparaat voor thuisgebruik. Het Promed assortiment kenmerkt zich al ruim 30 jaar door hoogwaardig design, duurzaamheid en veiligheid. Toptechnologie "Made in Germany" en constante productoptimalisatie zijn voor Promed belangrijke aspecten. De traploos instelbare rotaties van de Promed sets zorgen voor een constante slijpintensiteit van het opzetstuk, en de automatische veiligheidsstop zorgt ervoor dat bij teveel druk het apparaat stopt. Met de diverse uitgebreide vijlensets heb je met een Promed manicure- en pedicure set professioneel apparaat in huis voor de cosmetische verzorging van je voeten, handen, kunstnagels.

Hoe gebruik je een manicure-pedicureset?

Belangrijk bij het gebruik van een pedicureset is dat je niet te hard drukt. Het apparaat moet het werk doen. Je moet ook goed gebruik maken van de verschillende opzetstukken. Voor het grove eelt heb je een andere accessoire nodig, dan voor bijvoorbeeld een likdoorn. En voor de nagels heb je natuurlijk ook opzetstukken die daar speciaal voor zijn. En denk je nu, maar hoe weet ik nu welke vijltje ik moet gebruiken voor het behandelen van mijn nagels? Wees gerust in de meegeleverde handleiding staat duidelijk en overzichtelijk alle vijltjes en slijpstukjes beschreven en voor welke toepassing je ze kunt gebruiken. Het is vooral zaak om met beleid bezig te gaan. Niet te snel en niet teveel druk en je zult zien dat je op deze manier met een Promed pedicureset je een echte pedicure kunt wanen!

Laat je voeten maar stralen! 
      21-06-2022 13:54
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies