Menu

Keuzehulp
Home Zoek op merk Epitact Epitact Physiostrap Medical Kniebrace

Epitact Physiostrap Medical Kniebrace

Epitact Physiostrap Medical Kniebrace
3 Reviews | Review toevoegen

Het dragen van de Epitact Physiostrap verlicht de pijn aan je knie en biedt extra ondersteuning aan de knie!  

Artikelnummer

V01X 

€ 42,45
€ 39,95
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Variatie: Epitact Physiostrap Medical Kniebrace
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 

Werking PhysiostrapDoor de PHYSIOstrapTM te dragen beschermt en ontlast je jouw verzwakte of pijnlijke knie (artrose, knieaandoeningen, verzwakte ligamenten, enz.). Hij verhoogt je gevoel van stabiliteit waardoor je jouw dagelijkse activiteiten ongehinderd kunt voortzetten.

Bijzondere eigenschap: mobiel blijven is van groot belang om de verdere ontwikkeling van artrose tegen te gaan. Het kraakbeen in de knie is een weefsel met weinig doorbloeding. Om ervoor te zorgen dat het toch voldoende voedingsstoffen krijgt, is het belangrijk het gewricht voldoende te bewegen. De PHYSIOstrapTM helpt je de dagelijkse activiteiten te kunnen blijven doen en mobiel te blijven.

Ergonomie:
De PHYSIOstrapTM is uiterst dun en discreet, en werd speciaal ontwikkeld om gedragen te kunnen worden onder elk type kledij (broek, rok, enz.). De technologie van de PHYSIOstrapTM bevat minder dan 40g materiaal, hij blijft goed zitten en veroorzaakt geen hinder aan de knieholte.
 

INDICATIES
Het dragen van de EPITHELIUMFLEX® PHYSIOstrap® helpt uw zwakke of pijnlijke knie (artrose, problemen met de knieschijf, kwetsbare ligamenten enz.) te ondersteunen en te verlichten. De PHYSIOstrap® zorgt ook voor een gevoel van stabiliteit waardoor het gemakkelijker is om de dagelijkse aciviteiten opnieuw op te nemen of verder te zetten zonder dat men er last van heeft.

CONTRA-INDICATIES
Niet gebruiken in geval van arteritis, ernstige spataders, flebitis of oedeem (lymfatisch/veneus) van het been en/of van de dij om de bloedsomloop niet te verhinderen. Niet gebruiken met steunkousen. Niet gebruiken op een huidletsel.

VOORZORGSMAATREGELEN BIJ HET GEBRUIK

  • De PHYSIOstrap® wassen vóór het eerste gebruik.
  • De PHYSIOstrap® is ontworpen voor een dynamisch gebruik: het is niet raadzaam de beschermer lang te dragen in een zittende of liggende houding. Bij een zittende houding moet men vermijden het been te plooien in een hoek van minder dan 90°.
  • Bij een gevoel van pijn, oedeem, ongemak of elke andere abnormale reactie moet men het gebruik van het product stopzetten en een arts raadplegen.

GEBRUIKSAANWIJZING

  • Geen hydraterende cosmetische producten aanbrengen alvorens de PHYSIOstrap® te gebruiken
  • Om een optimale pasvorm te verzekeren, is het noodzakelijk de kniebeschermer na elk gebruik te wassen of minstens de elastische siliconen boorden te wassen met water en zeep (niet schrobben) om alle onzuiverheden te verwijderen.

 

ONDERHOUD
Wassen in de machine op 30°C of met de hand met water en zeep (niet schrobben). In een open ruimte laten drogen. Niet strijken.

ERGONOMIE
De extra fijne en discrete EPITHELIUMFLEX® PHYSIOstrap® werd speciaal ontworpen om te worden gedragen onder alle soorten kleding (broek, rok enz.). Dit technologisch hoogstandje weegt minder dan 40 gram, glijdt niet af en veroorzaakt geen enkele hinder achteraan de knie (knieholte).

SAMENSTELLING
71% polyamide/elastaanweefsel, 29% silicone.

MAATTABEL

Het bedrijf MILLET kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van gebruik dat niet in overeenstemming is met de aanbevelingen van de fabrikant.

Sorteren op:

Review toevoegen

Bianca - 26-10-2023 20:57

Blijft goed zitten en geeft verlichting pijn klachten. Het is dun materiaal zodat je het onder een broek of jurk kan dragen, valt bijna niet op.

Sytze - 10-09-2023 17:12

Prima, blijft bij mij goed zitten. Heel dun, heel licht, geeft voldoende steun.

Pj - 16-10-2022 17:58

Blijft helemaal niet zitten en kruipt naar beneden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies