Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging

Artikelen ruilen - eenvoudig en snel

We hopen dat je bestelling naar wens is. Maar het kan natuurlijk zijn dat het artikel niet helemaal de juiste maat of kleur heeft. Daarom is het natuurlijk mogelijk om artikelen te ruilen, zodat je toch de juiste maat of kleur krijgt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is vrij eenvoudig. De pakbon gebruikt u daarvoor. Op de pakbon schrijft u dat u het graag wilt ruilen voor een ander product. Vaak volstaat het om aan te geven dat je een maat groter of kleiner wilt, maar het is natuurlijk fijn voor ons als je precies aangeeft wat je wilt hebben. De pakbon voegt u toe aan de retour zending.

We zullen het artikel dat je wilt ontvangen naar je toesturen. Dit doen we kosteloos. Let wel op: het terugsturen naar ons is wel voor eigen rekening. Je kunt hiervoor bij PostNL (brieven en pakketten) of DHL terecht (pakketten). Het is niet nodig om extra te verzekeren, al zullen sommige post medewerkers dit wel vragen. Dit maakt het onnodig duur en dat is niet nodig.

Aan het terugsturen van artikelen stellen we wel een aantal voorwaarden om ervoor te zorgen dat we artikelen ook in goede staat terug ontvangen. De retourvoorwaarden vind je hier: Retourvoorwaarden.

Prijsverschil tussen artikelen

Wanneer het artikel dat je terug gestuurd hebt een andere prijs heeft dan het artikel dat je wilt ontvangen, dan zullen we het prijsverschil in rekening brengen of indien goedkoper, terug betalen. Dit gebeurt direct bij het verwerken, dus binnen 3 werkdagen. Voor een eventuele bijbetaling zullen we een factuur bij de levering toevoegen.

Kwaliteit van de levering

Hoewel we onze uiterste best doen om de levering van uw bestelling naar wens te doen, kan het soms zo zijn dat geleverde items niet correct zijn of wellicht beschadigd. Dit lossen we uiteraard graag en snel weer voor u op. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@pedimarkt.nl of via telefoonnummer +31 (0) 33 2022 229.

Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt