Gratis verzendingGratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorgingDé specialist in voetverzorging

Retourbeleid
Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van redenen het product retour sturen of ruilen voor een ander artikel. 

Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Gebruik ook de omdoos of verzendzak waarmee je de bestelling hebt ontvangen, zodat de verpakking niet kan beschadigen.

Plak ook nooit tape of labels op de originele verpakking. In dergelijke gevallen zijn we genoodzaakt om de hierdoor ontstane schade aan het product/verpakking te verrekenen met het eventueel terug te betalen bedrag.

Terugsturen
Stuur het artikel inclusief alle eventuele toebehoren, binnen 30 dagen naar ons terug. Je kunt hiervoor de pakbon die bij je bestelling zat gebruiken. Op deze pakbon geef je aan welke artikelen je retour stuurt en wat je wilt dat we met de retourzending doen (retour en geld terug of omruilen voor een ander artikel)

Je kunt ook het RETOURFORMULIER gebruiken. Vul deze volledig in en stuur het artikel in gedegen verpakking volledig gefrankeerd naar:

PD-care B.V.
Afdeling Retouren
Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude
Nederland

Je ontvangt van ons een bericht (met creditnota) zodra we je retourzending hebben verwerkt. Dit duurt doorgaans maximaal 5 werkdagen nadat je het zelf hebt opgestuurd.

Terugbetaling
Wij zullen het bedrag van de retour gezonden producten (zie daarvoor de creditnota) na verwerking van de retourzending direct terugstorten. Dit betekent dat je binnen 1 a 2 werkdagen nadat je bericht van ons hebt gehad, het bedrag weer op je rekening zal staan.

Opsturen vervangend artikel
Wanneer je een artikel wilt ruilen, dan sturen we het artikel ook direct op. Dit betekent dat je op het moment dat je van ons een bericht ontvangt dat we de retourzending hebben verwerkt, er ook automatisch een nieuwe levering gaat plaatsvinden. Die sturen we net al alle andere bestellingen direct weer naar je toe. Dit gebeurt op dezelfde manier als beschreven staat op de pagina Levering.

Retourkosten
Voor het retourneren van de bestelling zijn de kosten voor retour zenden voor eigen rekening. Heb je je gehele bestelling geretourneerd? Dan krijg je van ons wel de verzendkosten die je bij je bestelling betaald hebt terug. Dit geldt echter niet wanneer je slechts een deel van de bestelde artikelen geretourneerd hebt of wanneer je bestelling boven de 50 euro is geweest en je dus geen verzendkosten hebt betaald.

Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

keurmerk

Copyright © 2018 | Pedimarkt

veilig betalen veilig betalen