• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Voorvoet problemen

Home Zoek op voetprobleem Voorvoet problemen
Voorvoet-problemen

Heb je schoon genoeg van die branderige voorvoeten? Bestel dan onze speciale inlegzolen en voorvoetkussens. Wij zijn gespecialiseerd in steunzolen en andere producten voor het herstellen van verschillende voorvoet problemen.Weergave:


Bezig met laden...

Producten tegen pijn in de voorvoet

Een doorgezakte voorvoet kan tot pijn in de voorvoet leiden. In sommige gevallen zelfs tot knie- en rugpijn. Ook kun je last krijgen van knellende schoenen, want met een doorgezakte voorvoetboog wordt je voorvoet platter en breder. Bij Pedimarkt vind je een uitgebreid assortiment inlegzolen en andere producten tegen pijn in voorvoeten:

  • Steunzolen met speciale gelplaatjes tegen pijn in de voorvoet. 
  • Gel voorvoetkussens van Epitact of ons voordelige eigen merk. 
  • Epitact beschermingsslofjes tegen pijn onder de voorvoet en op de tenen. 

Pijnlijke voorvoet

Als je te lang op hakjes loopt, kun je last krijgen van pijn onder de voorvoet. Bij Pedimarkt kun je inlegzooltjes en voorvoetkussens bestellen. Deze producten verplaatsen de druk die anders op de tenen en voorvoet zou staan, naar de hiel. Met het verminderen van de druk, wordt ook de pijn voorvoet minder. Neem bijvoorbeeld onze voordelige gel voorvoetkussens van eigen merk. Dankzij de handige teenlus blijven ze goed op hun plaats.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0