Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Voorvoet problemen

Heeft u schoon genoeg van die branderige voorvoeten? Bestel dan onze speciale inlegzolen en voorvoetkussens. Wij zijn gespecialiseerd in steunzolen en andere producten voor het herstellen van verschillende voorvoet problemen.Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews

Wrijving onder de voet geeft pijn en kan zweetvoeten veroorzaken. Met de Epitact Aeroshoes inlegzolen, worden beide problemen aangepakt.

19,95 34,95
0 reviews

Deze discrete kussentjes onder de voorvoet verminderen direct de pijn onder de voorvoet bij het dragen van open (hak) schoenen.

24,95
5 reviews

De dubbele beschermingsbandage lost 2 problemen ineens op. Het comfortabele sokje vermindert pijn aan de hallux valgus en de voorvoet.

36,95
3 reviews

Deze slofjes voorkomen en verlichten pijn onder de voorvoet en op de tenen.

39,00
1 reviews

Tijdens het sporten kunnen uw schenen beschadigd raken door wrijving. Voorkom dit met de Epitact scheenbeenbeschermers.

19,95
2 reviews

Bij veel sporten kunt u branderige voorvoeten krijgen. Dat hoeft niet meer met de Epitact sport voetzool beschermers.

32,95
9 reviews

Super comfortabel voorvoet kussen dat pijn aan de voorvoet direct vermindert. Past in iedere schoen en voorkomt pijn bij het dragen van hoge hakken.

29,95
1 reviews

De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende oefeningen in 1 apparaat voor het versterken van de spieren in uw voeten, behandeling van hielspoor en achillespees ontstekingen

69,00 79,00
2 reviews

Comfortabele voorvoet compressiebrace bij hallux valgus en pijnlijke voeten. Ook in iedere schoen of slipper te dragen.

19,99
2 reviews

De waterzolen zorgen voor een continu variabele ondersteuning van de voeten en daarmee het lichaam. Door massage verdwijnt de pijn aan uw voorvoet. Shop nu !

35,00
0 reviews

Een comfortabel voetbed wordt gecombineerd met de unieke eigenschappen van de Medicovi watergevulde inlegzool. Ideaal in werk- en wandelschoenen, bergschoenen en army boots.

58,00
9 reviews

De Mysole Arch is wellicht de meest veelzijdige inlegzool die te krijgen is voor de voorvoet, holvoet en platvoet.

25,75 27,75

Producten tegen pijn in de voorvoet

Een doorgezakte voorvoet kan tot pijn in de voorvoet leiden. In sommige gevallen zelfs tot knie- en rugpijn. Ook kunt u last krijgen van knellende schoenen, want met een doorgezakte voorvoetboog wordt uw voorvoet platter en breder. Bij Pedimarkt vindt u een uitgebreid assortiment inlegzolen en andere producten tegen pijn in voorvoeten:

  • Steunzolen met speciale gelplaatjes tegen pijn in de voorvoet. 
  • Gel voorvoetkussens van Epitact of ons voordelige eigen merk. 
  • Epitact beschermingsslofjes tegen pijn onder de voorvoet en op de tenen. 

Pijnlijke voorvoet

Als u te lang op hakjes loopt, kunt u last krijgen van pijn onder de voorvoet. Bij Pedimarkt kunt u inlegzooltjes en voorvoetkussens bestellen. Deze producten verplaatsen de druk die anders op de tenen en voorvoet zou staan, naar de hiel. Met het verminderen van de druk, wordt ook de pijn voorvoet minder. Neem bijvoorbeeld onze voordelige gel voorvoetkussens van eigen merk. Dankzij de handige teenlus blijven ze goed op hun plaats.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt