Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Pijnlijke tenen

Onze tenen zijn belangrijk. Ze zorgen voor evenwicht bij staan en lopen. Wanneer u zere tenen heeft, dan is dat bijzonder vervelend. Er is in veel gevallen gelukkig wel iets aan te doen en daar helpen wij u graag mee. Dat kan met verzachtende kussentjes, corrigerende of beschermende hulpmiddelen. Bij Pedimarkt hebben we een groot assortiment, dus kijk gerust even rond.Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews
ValguLoc® II : Stabiliserende orthese ter correctie van de grote teen. Universeel in maat en voet (zowel links als rechts te gebruiken). Zet uw scheef...
69,95
17 reviews
ValguLoc is een orthese voor het corrigeren van een standafwijking van de grote teen (Hallux Valgus).
21,95
6 reviews
Corrigerende hallux valgus sneaker sokken met beschermende voering voor extra comfort en minder pijn in uw schoenen.
24,99
2 reviews
Geeft direct verlichting bij een pijnlijke Hallux Valgus (knok) en neemt zeer weinig ruimte in de schoen in.
11,95
15 reviews
De correctieve hallux valgus orthese kan in alle soorten schoenen worden gebruikt, heeft een soepel en uiterst dun, gepatenteerd ontwerp en is voorzien van...
31,95 34,95
3 reviews
Ter verlichting van pijn aan teen- en vingertoppen. (likdoorns op de teentoppen, ingegegroeide nagels).
14,99
1 reviews
Beschermt tenen of vingers, voorkomt de vorming van likdoorns, blaren en verlicht pijn.
9,95
4 reviews
Vertraagt, corrigeert en beperkt de misvorming van de hallux valgus en verzacht de pijn in de voetzool (eelt) en in de gewrichten.
39,95
2 reviews
Deze slofjes voorkomen en verlichten pijn onder de voorvoet en op de tenen.
39,00
3 reviews
De Epitact hallux valgus beschermer vermindert de druk op de pijnlijke knobbel (bunion). Past in iedere schoen en u voelt niet dat u deze aanheeft.
19,95
1 reviews
De epitact hallux valgus beschermingskit verlichten de pijn bij hallux valgus (bunion). De pleisters verdelen de druk, verminderen wrijving en zorgen ervoor...
17,95 19,95
6 reviews
Comfortabele en compacte hallux valgus nachtspalk. Middels warm water op maat in te stellen voor iedere voet.
39,95

 

Oorzaak van zere tenen

De pijn aan de tenen kan verschillende oorzaken hebben. Ziekten als reuma en diabetes kunnen de oorzaak zijn, maar ingegroeide teennagels of vergroeiingen aan de tenen zoals hallux valgus of hamertenen kunnen ook erg pijnlijk zijn. Of wellicht heeft u gewoon uw teen gestoten...
 

Behandeling van pijnlijke tenen

Het behandelen van pijnlijke tenen kan op vele manieren. Goede preventieve verzorging kan veel problemen voorkomen. Ook de keuze voor de juiste schoenen kan belangrijk zijn. Knellende tenen leveren vrijwel altijd klachten op, dus voldoende ruime schoenen zijn aan te bevelen. 

Als uw tenen zeer doen, dan is de oorzaak natuurlijk van belang. Voor vergroeiingen hebben wij uitstekende corrigerende hulpmiddelen. Tegen drukpijnen zijn er vele verzachtende gel / silicone producten te koop. Mocht u vragen hebben over welke oplossing voor u het meest geschikt is, vraag het ons dag gerust. Met onze achtergrond als pedicure kunnen wij u vast helpen !
 

Uw oplossing snel in huis

Indien u een keuze heeft gemaakt uit ons ruime assortiment, dan kunt u deze eenvoudig, snel en veilig bij ons bestellen. Wij leveren alle artikelen in deze groep uit voorraad en dus heeft u uw product snel in huis. Want u wilt graag snel van de pijn af en dat begrijpen wij volledig !


Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt