Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Pijnlijke tenen

Onze tenen zijn belangrijk. Ze zorgen voor evenwicht bij staan en lopen. Wanneer u zere tenen heeft, dan is dat bijzonder vervelend. Er is in veel gevallen gelukkig wel iets aan te doen en daar helpen wij u graag mee. Dat kan met verzachtende kussentjes, corrigerende of beschermende hulpmiddelen. Bij Pedimarkt hebben we een groot assortiment, dus kijk gerust even rond.Weergave:


Bezig met laden...
5 reviews

Als je last hebt van je grootste twee tenen en je van de pijn af wilt is deze beschermer een goede oplossing.

5,95 10,95
20 reviews

Deze handige beschermer verzacht de pijn aan de grote teen. Door de slimme samenstelling dus een handige oplossing voor twee problemen tegelijk. De beschermer is zacht en irriteert niet.

6,95 10,95
29 reviews

Met deze dubbele teenspreider en knobbel beschermer vangt u twee vliegen in 1 klap één klap. De hallux valgus (bunion) wordt beschermd tegen druk van de schoen. Ook de tweede teen wordt beschermd.

7,95 13,95
18 reviews

De correctieve hallux valgus orthese kan in alle soorten schoenen worden gebruikt, heeft een soepel en uiterst dun, gepatenteerd ontwerp en is voorzien van de EPITHELIUM™ FLEX-technologie.

34,95
6 reviews

Met de hamerteenkussens worden de tenen extra ondersteund waardoor de pijn wordt verminderd. Door de zachte gel zijn deze kussens comfortabel in de schoen te gebruiken.

7,95 12,95
19 reviews

Of je blaren, branderige voeten, tegen elkaar wrijvende tenen of andere ongemakken hebt, WandelWol helpt.

18,95
0 reviews

Teenspreiders van hoogwaardig Epithelium dat de teen rechter kan zetten en daardoor makkelijker in de schoenen past. Ook pijn door wrijving van tenen wordt voorkomen.

14,99
2 reviews

Deze teenkappen (digital caps) zorgen voor een directe verlichting van de pijn aan uw tenen. Eenvoudig te bestellen en snel in huis !

9,75
14 reviews

Deze teenspreiders zorgen ervoor dat uw tenen direct rechter gaan staan. Hierdoor verminderd de pijn direct doordat er minder druk op het gewricht komt.

4,95 6,95
2 reviews

De epitact hallux valgus beschermingskit verlichten de pijn bij hallux valgus (bunion). De pleisters verdelen de druk, verminderen wrijving en zorgen ervoor dat schoenen prettiger zitten.

19,95
6 reviews

De Pedimarkt hallux valgus nachtspalk corrigeert het scheef groeien van de grote teen. Ook bij beginnende scheefgroei is de spalk goed te gebruiken om verdere scheefgroei te voorkomen.

19,95 27,95

 

Oorzaak van zere tenen

De pijn aan de tenen kan verschillende oorzaken hebben. Ziekten als reuma en diabetes kunnen de oorzaak zijn, maar ingegroeide teennagels of vergroeiingen aan de tenen zoals hallux valgus of hamertenen kunnen ook erg pijnlijk zijn. Of wellicht heeft u gewoon uw teen gestoten...
 

Behandeling van pijnlijke tenen

Het behandelen van pijnlijke tenen kan op vele manieren. Goede preventieve verzorging kan veel problemen voorkomen. Ook de keuze voor de juiste schoenen kan belangrijk zijn. Knellende tenen leveren vrijwel altijd klachten op, dus voldoende ruime schoenen zijn aan te bevelen. 

Als uw tenen zeer doen, dan is de oorzaak natuurlijk van belang. Voor vergroeiingen hebben wij uitstekende corrigerende hulpmiddelen. Tegen drukpijnen zijn er vele verzachtende gel / silicone producten te koop. Mocht u vragen hebben over welke oplossing voor u het meest geschikt is, vraag het ons dag gerust. Met onze achtergrond als pedicure kunnen wij u vast helpen !
 

Uw oplossing snel in huis

Indien u een keuze heeft gemaakt uit ons ruime assortiment, dan kunt u deze eenvoudig, snel en veilig bij ons bestellen. Wij leveren alle artikelen in deze groep uit voorraad en dus heeft u uw product snel in huis. Want u wilt graag snel van de pijn af en dat begrijpen wij volledig !


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt