• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Pijnlijke tenen

Home Zoek op voetprobleem Pijnlijke tenen
Pijnlijke-tenen

Onze tenen zijn belangrijk. Ze zorgen voor evenwicht bij staan en lopen. Wanneer je zere tenen hebt, dan is dat bijzonder vervelend. Er is in veel gevallen gelukkig wel iets aan te doen en daar helpen wij je graag mee. Dat kan met verzachtende kussentjes, corrigerende of beschermende hulpmiddelen. Bij Pedimarkt hebben we een groot assortiment producten tegen pijn aan de tenen, dus kijk gerust even rond.Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
Klantbeoordeling 8,4
Voor 16:00 besteld = dezelfde (werk-)dag verstuurd
Bedenktermijn van 30 dagen
   1  2 3 4  

Oorzaak van een zere teen

De pijn aan de tenen kan verschillende oorzaken hebben. Ziekten als reuma en diabetes kunnen de oorzaak zijn, maar ingegroeide teennagels of vergroeiingen aan de tenen zoals hallux valgus of hamertenen kunnen ook erg pijnlijk zijn. Of wellicht heb je gewoon je teen gestoten...
 

Behandeling van pijnlijke tenen

Het behandelen van pijnlijke tenen kan op vele manieren. Goede preventieve verzorging kan veel problemen en pijn voorkomen. Ook de keuze voor de juiste schoenen kan belangrijk zijn. Knellende tenen leveren vrijwel altijd klachten op, dus voldoende ruime schoenen zijn aan te bevelen. 

Als je tenen zeer doen, dan is de oorzaak natuurlijk van belang. Voor vergroeiingen hebben wij uitstekende corrigerende hulpmiddelen. Tegen drukpijnen zijn er vele verzachtende gel / silicone producten te koop. Mocht je vragen hebben over welke oplossing voor jou het meest geschikt is, vraag het ons dag gerust. Wij kunnen je vast helpen !
 

Je oplossing tegen de pijn snel in huis

Indien je een keuze hebt gemaakt uit ons ruime assortiment, dan kun je deze eenvoudig, snel en veilig bij ons bestellen. Wij leveren alle artikelen in deze groep uit voorraad en dus heb je jouw product snel in huis. Want je wilt graag snel van de pijn af en dat begrijpen wij volledig !


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0