Gratis verzending boven € 50,- 
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Koude voeten

Koude voetenVeel mensen hebben vaak last van koude voeten. Niet alleen in de winter (de term wintertenen komt dan vaak naar voren), maar ook in de zomer. Hoewel het niet schadelijk is om koude voeten en koude tenen te hebben, is het vooral erg vervelend. Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews
Bij koude tenen is Akileïne Sport Cold een goede oplossing. Beschermt tegen tegen wintertenen en bevriezing van de tenen.
10,50 13,00
0 reviews
Heerlijk relaxerend voetbadzout van Akileïne dat de doorbloeding in uw voeten stimuleert.
18,75
0 reviews
Snel de temperatuur van uw voeten en benen opwarmen kan eenvoudig met Akileïne Start. Voorkom blessures en geniet van uw activiteiten.
13,05
0 reviews
Barstjes en scheurtjes in u voeten ? En een schrale droge huid? Met Akilwinter wordt uw ruwe huid weer lekker soepel en zacht.
13,65
0 reviews
De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Kom kijken wat het zilver voor u kan...
19,95 21,95
3 reviews
De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Het zilver doodt bacteriën en...
18,95
1 reviews
De zilvers sportsokken zijn wellicht de beste korte sportsokken die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend en actief tegen zweetvoeten.
12,95
2 reviews
Heerlijk warme werk- en wandelsokken die uw voeten droog houden en luchtjes tegen gaan. In verschillende stijlvolle kleuren.
19,95
0 reviews
Heerlijk warme ski sokken die uw voeten droog houdt en luchtjes tegen gaan. Ook zeer geschikt als wandel of werksokken
25,95 27,95
2 reviews
Maak snel een einde aan zweetvoeten, nare luchtjes en koude voeten. Deze inlegzolen werken snel en passen in iedere schoen.
14,95
0 reviews
Ideale combinatie tussen zilvergaren en bamboe. Zachte sokken en super effectief tegen zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
18,95
0 reviews
Zachte invettende verzorgingscrème die de bloedcirculatie bevordert en daardoor lekker warme voeten geeft.
8,50

 

Oorzaak koude voeten

De belangrijkste oorzaak van koude voeten ligt vaak in een verminderde doorbloeding van de voeten. Als de temperatuur daalt, dan trekken bloedvaten in de huid zich samen om warmte verlies te beperken. Bij sommige mensen is dit zo sterk dat de bloedtoevoer naar de voeten afneemt en ze dus koude voeten krijgen. 
 

Oplossingen koude tenen / wintertenen

Natuurlijk is het belangrijk om bij koude voeten en wintertenen de voeten te verwarmen en daar hebben wij ook diverse producten voor. Beter is het om de oorzaak weg te nemen of te verminderen. Door voetmassage brengt u de bloedsomloop weer op gang en worden de voeten weer warmer. Ook kunt u kiezen voor speciale crèmes, balsems en olieën die de bloedsomloop op gang kunnen brengen en zo wintertenen kunnen voorkomen. 

In het bijzonder kunnen wij u ook de zilversokken aanbevelen. De actieve zilvergaren hebben een regulerende werking op de bloedsomloop en zorgen in de winter voor warme voeten en in de zomer voor verkoeling.


Gratis verzending boven € 50,- 

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt