Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging

Wanneer de voeten (en handen en vingers) niet voldoende gehydrateerd zijn, dan kunnen pijnlijke kloven ontstaan. Deze ontstaan vooral in de winter, wanneer de lucht veel droger is dan normaal.Weergave:


Bezig met laden...
1 reviews

Handige en stevige eeltvijl voor het verwijderen van eelt. Ligt goed in de hand en verwijdert moeiteloos overtollig eelt.

17,30
1 reviews

Akileïne hydra ultra-actief balsem verzorgt de extreem vochtarme en zeer droge voethuid. De voethuid wordt terug soepel, zacht en veerkrachtig.

15,00
0 reviews

Deze Epitact crème is de oplossing voor droge tot zeer droge voeten, eeltplekken en beschadigde voeten. Hydrateert en maakt de voeten zacht.

13,45
3 reviews

Oplossing voor hielkloven, gebarsten hielen en zeer droge, gebarsten of beschadigde voeten

13,45
3 reviews

Deze hiel kloven pleisters beschermen en verlichten de pijn van gekloofde en pijnlijke hielen. Bovendien zorgen deze pleisters ervoor dat uw voeten er mooier uitzien.

19,95
1 reviews

Gehwol klovenzalf maakt de huid weer zacht en elastisch en voorkomt zo kloven. Ook bij al aanwezige kloven worden deze zo verminderd.

9,95
1 reviews

Zeer slijtvaste keramische eeltvijl voor het verwijderen van eelt en voorkomen van kloven. Ligt prettig in de hand.

18,95
0 reviews

Voorkom wondjes en kloven bij de gevoelige voet, zoals bij diabetes. Houdt de huid soepel en verzorgd.

9,50
0 reviews

Verwijdert overtollig eelt snel en effectief! Het brengt uw zachte huid snel weer terug!

29,90 39,90
0 reviews

Voor droge en vermoeide voeten biedt deze mineraalrijke, hydraterende voetcrème de ideale oplossing. Verzacht en verkwikt.

16,95
1 reviews

Extra demping onder de hak en bescherming bij de hiel om te beschermen tegen wrijving en blaren. Eenvoudig in de schoen te plaatsen.

4,95 6,95

Behandeling

Kloven kunnen hardnekkig zijn en hebben een continue verzorging nodig. Naast producten voor de algemene verzorging van uw voeten, hebben wij ook diverse goede oplossingen om snel van de kloven af te komen. Het is vooral van belang om de voeten met een goede vette crème in te smeren en dit consequent dagelijks te doen. 

Oplossing aanschaffen

Bij Pedimarkt kunt u eenvoudig een goede oplossing aanschaffen. Hoewel wij ervoor zorgen dat u de bestelling snel in huis heeft, zult u de rest moeten doen. Iedere dag goed smeren en dit volhouden tot de kloven weg zijn. Ook daarna dient u uw voeten met een verzorgende crème in goede conditie te houden om het terugkeren van de kloven te voorkomen.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt