• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Ingegroeide teennagel

Home Zoek op voetprobleem Ingegroeide teennagel
Ingegroeide-teennagel

Een ingegroeide teennagel is zeer pijnlijk. Bovendien kan dit infecties veroorzaken, waardoor je van de pijn nauwelijks kunt lopen.

Goed onderhoud van de nagels is erg belangrijk en daarom hebben wij bij Pedimarkt ook diverse oplossingen voor. Maar als de nagel eenmaal is ingegroeid, dan wil je daar natuurlijk ook snel vanaf en liefst geen pijn meer hebben aan de teen. Om het eenvoudig te houden, zijn er goede handzame producten waarmee je eenvoudig een ingegroeide teennagel behandelen kunt.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Sale PROMED Ultra Pro S
PROMED Ultra Pro S
(7)

139,95

159,95

Klantbeoordeling 8,4
Voor 16:00 besteld = dezelfde (werk-)dag verstuurd
Bedenktermijn van 30 dagen
Sale PROMED pedicureset Feeling
Sale PROMED
PROMED "The File" 620 deluxe
(3)

139,95

189,95

Sale PROMED
PROMED "The File" 1030
(5)

219,00

299,00

Sale PROMED
PROMED "The File" 2020
(1)

299,00

349,00

   1  2  

Ingegroeide teennagel behandelen

Je kunt met een pedicureset / manicureset zelf de nagel behandelen. Zorg er wel voor dat je goed bij de nagel kunt, anders kun je beter iemand anders vragen dit voor je te doen. 

Een andere oplossing is met een nageltang de teennagel te knippen, zodanig dat het ingegroeide deel verwijderd kan worden. Wel moet je ervoor zorgen dat de teennagel niet nogmaals in de huid en het weefsel terug kan groeien. Als je dit goed in de gaten houdt, dan kun je voorkomen dat je opnieuw een ingegroeide teennagel krijgt.

Wil je meer informatie over het behandelen van de nagel, kijk dan ook eens op onze Wiki ingegroeide teennagel pagina.

Anti-druk oplossingen voor teen

Wanneer je een ingegroeide teennagel hebt (gehad) dan is het vaak verstandig om de druk van de teen te halen. Er zijn diverse oplossingen zoals anti-druk wol (Wandelwol of Wolkings) en zachte gel oplossingen, dus de pijn aanzienlijk kunnen verminderen. Bij Pedimarkt hebben we veel van dit soort oplossingen tegen een ingegroeide teennagel, die kunnen helpen om pijnvrij te blijven lopen.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0