Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Hamertenen

Zoek je een oplossing tegen hamertenen?

Hamertenen en hamerteen kussensHamertenen (ook wel klauwtenen) kunnen erg pijnlijk zijn. Bovendien zijn je tenen belangrijk voor je evenwicht want ze kunnen je gemakkelijk uit evenwicht brengen. De vergroeiing van de tenen is gelukkig in veel gevallen te behandelen en om te keren.

Met onze hamerteen kussentjes (corrector) worden je tenen extra ondersteund en verminder je hiermee direct de pijn. Bovendien werken hamerteen kussentjes corrigerend en is het een effectieve behandeling. Ze zorgen ervoor dat hamertenen zich weer moeten strekken bij het afwikkelen van de voet. Door de corrector gaan ze weer rechter staan. Kijk gerust even rond in ons uitgebreide assortiment oplossingen voor een effectieve behandeling.Weergave:


Bezig met laden...
6 reviews

Met de hamerteenkussens worden de tenen extra ondersteund waardoor de pijn wordt verminderd. Door de zachte gel zijn deze kussens comfortabel in de schoen te gebruiken.

7,95 12,95
7 reviews

Heb jij last van hamertenen? Gebruik de comfortabele kussentjes van Epitact en de pijn verdwijnt. Bovendien kan de stand van de tenen aanzienlijk verbeteren.

26,95
25 reviews

Last van krom trekkende tenen, ofwel hamertenen? Met deze hamerteen kussentjes met 3 lussen zorg je voor een effectieve behandeling. De corrector corrigeert de scheve tenen direct.

6,95 12,95
26 reviews

Door het dragen van dit kussentje worden hamertenen als het ware gedwongen om zich weer te strekken. Het kussentje is gemaakt van schuimrubber bekleed met zacht zeemleder.

10,50 11,50
12 reviews

Hamerteenkussen om directe pijn te verzachten en om de tenen in een juiste positie te zetten.

11,95
3 reviews

Wanneer tenen tegen elkaar vast gezet moeten worden is deze spalk met klittenband een eenvoudig en comfortabel hulpmiddel. Houdt de tenen recht en gefixeerd.

4,95 5,95
4 reviews

Door deze hamerteenstrekker kunt u de teen weer met een verstelbaar lusje recht trekken waardoor u de pijn kunt voorkomen.

6,95 7,95
7 reviews

Door deze hamertenenstrekker kun je twee tenen weer met de verstelbare lusjes recht trekken waardoor de tenen rechter gaan staan en pijn word voorkomen.

6,95 7,95
7 reviews

Deze teenkussens (digital pads) zorgen voor een directe verlichting van de pijn aan uw tenen. Eenvoudig te bestellen en snel in huis !

5,90
5 reviews

Als je last hebt van je grootste twee tenen en je van de pijn af wilt is deze beschermer een goede oplossing.

5,95 10,95

Hamerteen behandeling

Bij een hamerteen (ook wel klauwteen genoemd) is het gewricht tussen het eerste en tweede kootje van de teen naar beneden gebogen. Door die kromming 'hameren' hamertenen tijdens het lopen dus letterlijk op de grond. Hamertenen ontstaan niet bij de grote of kleine, maar alleen aan de tweede, derde of vierde teen. Gelukkig is de behandeling vrij eenvoudig met de juiste hulpmiddelen, zoals kussentjes of corrector.

Hamertenen correctie hulpmiddelen

Pedimarkt heeft verscheidene kussentjes (corrector) in het assortiment voor een goede behandeling. De hamerteen kussentjes zijn de meest toegepaste oplossing. Deze zijn erg eenvoudig in te schoen te dragen en zorgen direct voor een betere positie van de hamertenen. En ze corrigeren de tenen zonder dat je er iets van merkt, want deze kussentjes zijn zeer zacht en liggen in de ruimte onder je tenen. Met een elastisch bandje of een flexibele teen lus worden ze om de teen bevestigd. U heeft de keuze uit gel kussentjes of teenkussens van schuimrubber bekleed met zacht zeemleder. De gel teen kussentjes zijn ook verkrijgbaar van ons eigen voordelige Pedimarkt huismerk.

Een ander voorbeeld is een elastisch kousje of bandage met siliconen kussentjes (digital pads) verlichting de druk op de tenen.

Met hamerteen strekkers trekt u de kromme teen weer recht. Hiermee wordt tijdens het lopen en de afwikkeling van de voet, de hamerteen weer recht getrokken. Ook dit is een pijnloze en zeer eenvoudig toe te passen behandeling.

Lees ook ons blog item over oorzaak en behandeling van hamertenen.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt