Categorieën
Selecteer je taal

Hamertenen

Home Zoek op voetprobleem Hamertenen
Hamertenen

Zoek je een oplossing tegen hamertenen?

Hamertenen (ook wel klauwtenen) kunnen erg pijnlijk zijn. Bovendien zijn je tenen belangrijk voor je evenwicht want ze kunnen je gemakkelijk uit evenwicht brengen. De vergroeiing van de tenen is gelukkig in veel gevallen te behandelen en om te keren.

Met onze hamerteen kussentjes (corrector) worden je tenen extra ondersteund en verminder je hiermee direct de pijn. Bovendien werken hamerteen kussentjes corrigerend en is het een effectieve behandeling. Ze zorgen ervoor dat tenen zich weer moeten strekken bij het afwikkelen van de voet. Door de corrector gaan ze weer rechter staan. Kijk gerust even rond in ons uitgebreide assortiment oplossingen voor een effectieve behandeling.Weergave:


Bezig met laden...
NatraCure Gel hamerteen ondersteuning
NatraCure Gel hamerteen ondersteuning
(26)

9,75

Sale Epitact hamerteenkussentjes
Epitact hamerteenkussentjes
(26)

23,95

26,95

Hamerteen kussentjes (zeemleder, 1 paar)
Hamerteen kussentjes (zeemleder, 1 paar)
(71)

15,75

Hamerteenkussens, geheel gel
Hamerteenkussens, geheel gel
(28)

12,50

NatraCure Soft Gel tenenspreider
NatraCure Soft Gel tenenspreider
(8)

18,75

NatraCure zachte teenspalk (2 stuks)
NatraCure zachte teenspalk (2 stuks)
(13)

9,95

NatraCure zachte teenspalk (6 stuks)
NatraCure zachte teenspalk (6 stuks)
(9)

19,95

Hamerteen kussentje

Hamerteen behandeling

Bij een hamerteen (ook wel klauwteen genoemd) is het gewricht tussen het eerste en tweede kootje van de teen naar beneden gebogen. Door die kromming 'hameren' de toppen van de tenen tijdens het lopen dus letterlijk op de grond. Hamertenen ontstaan niet bij de grote of kleine, maar alleen aan de tweede, derde of vierde teen. Gelukkig is de behandeling vrij eenvoudig met de juiste hulpmiddelen, zoals kussentjes of corrector.

Hamertenen correctie hulpmiddelen

Pedimarkt heeft verscheidene kussentjes (corrector) in het assortiment voor een goede behandeling. De hamerteen kussentjes zijn de meest toegepaste oplossing. Deze zijn erg eenvoudig in te schoen te dragen en zorgen direct voor een betere positie van de hamertenen. En ze corrigeren de tenen zonder dat je er iets van merkt, want deze kussentjes zijn zeer zacht en liggen in de ruimte onder je tenen. Met een elastisch bandje of een flexibele teen lus worden ze om de teen bevestigd. U heeft de keuze uit gel kussentjes of teenkussens van schuimrubber bekleed met zacht zeemleder. De gel teen kussentjes zijn ook verkrijgbaar van ons eigen voordelige Pedimarkt huismerk.

Een ander voorbeeld is een elastisch kousje of bandage met siliconen kussentjes (digital pads) verlichting de druk op de tenen.

Met hamerteen strekkers trekt u de kromme teen weer recht. Hiermee wordt tijdens het lopen en de afwikkeling van de voet, de hamerteen weer recht getrokken. Ook dit is een pijnloze en zeer eenvoudig toe te passen behandeling.

Lees ook onze wiki hamertenen pagina over de oorzaak en behandeling van hamertenen. 


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies