Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Hamertenen

Weergave:


Bezig met laden...
7 reviews

Heeft u last van hamertenen? Gebruik dit comfortabele kussen van Epitact en de pijn verdwijnt. Bovendien kan de stand van de tenen aanzienlijk verbeteren.

22,95 26,95
25 reviews

Door het dragen van dit kussentje worden hamertenen als het ware gedwongen om zich weer te strekken. Kussentje is gemaakt van schuimrubber bekleed met zacht zeemleder.

10,50 11,50
4 reviews

Door deze hamerteenstrekker kunt u de teen weer met een verstelbaar lusje recht trekken waardoor u de pijn kunt voorkomen.

6,95 7,95
7 reviews

Door deze hamerteenstrekker kunt u de teen weer met 2 verstelbare lusjes recht trekken waardoor u de pijn kunt voorkomen.

6,95 7,95
11 reviews

Hamerteenkussen om directe pijn te verzachten en om de tenen in een juiste positie te zetten.

11,95
5 reviews

Als je last hebt van je grootste twee tenen en je van de pijn af wilt is deze beschermer een goede oplossing.

5,95 10,95
6 reviews

Met de hamerteenkussens worden de tenen extra ondersteund waardoor de pijn wordt verminderd. Door de zachte gel zijn deze kussens comfortabel in de schoen te gebruiken.

7,95 12,95
22 reviews

Met de hamerteenkussens met 3 lussen om de tenen worden de tenen extra ondersteund waardoor de pijn wordt verminderd. Fixeert 3 tenen over het kussen.

6,95 12,95
2 reviews

Wanneer tenen tegen elkaar vast gezet moeten worden is deze spalk met klittenband een eenvoudig en comfortabel hulpmiddel. Houdt de tenen recht en gefixeerd.

4,95 5,95
7 reviews

Deze teenkussens (digital pads) zorgen voor een directe verlichting van de pijn aan uw tenen. Eenvoudig te bestellen en snel in huis !

5,90

Hamertenen

Hamertenen en hamerteen kussensHamertenen (ook wel klauwtenen) kunnen erg pijnlijk zijn. Bovendien zijn uw tenen belangrijk voor uw evenwicht en hamertenen kunnen u gemakkelijk uit evenwicht brengen. De vergroeiing van de tenen is gelukkig in veel gevallen te stoppen en om te keren.


Met onze hamerteenkussens worden uw tenen extra ondersteund en vermindert u de pijn. Bovendien werken hamerteenkussentjes corrigerend: ze zorgen ervoor dat hamertenen zich weer moeten strekken.

 

Hamerteen behandeling

Bij een hamerteen (ook wel klauwteen genoemd) is het gewricht tussen het eerste en tweede kootje van de teen naar beneden gebogen. Door die kromming 'hameren' hamertenen tijdens het lopen dus letterlijk op de vloer. Hamertenen ontstaan niet bij de grote of kleine, maar alleen aan de tweede, derde of vierde teen. 
 

Hamertenen hulpmiddelen

Pedimarkt heeft verscheidene hamerteenkussentjes in het assortiment. Voor mensen met hamertenen die last krijgen van knellende schoenen, heeft Pedimarkt veel verschillende teenkussens in het assortiment. Bijvoorbeeld een elastische kousje met siliconen kussentjes (digital pads) verlichting de druk op de tenen. Hamerteenkussentjes draagt u onder uw tenen. Met een elastisch bandje of een flexibele teen lus worden ze om de teen bevestigd. U heeft de keuze uit gel kussentjes of teenkussens van schuimrubber bekleed met zacht zeemleder. De gel teen kussens zijn ook verkrijgbaar van ons eigen voordelige huismerk.

Met hamerteen strekkers trekt u de kromme teen weer recht, zodat tijdens het lopen en de afwikkeling van de voet, er op een juiste manier druk uitgeoefend wordt. De teen kan zo ook weer recht gezet worden.

Lees ook ons blog item over ontstaan en verhelpen van hamertenen.


Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt