Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging

Eelt onder de voeten (vaak bij hiel en de bal van je voet) kan erg vervelend zijn bij het lopen. Een beetje eelt is prima en beschermd de voeten juist. Een teveel kan pijn en andere voetproblemen veroorzaken.



Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews
Zacht eelt sponsje om snel een peeling toe te passen en zo eelt te verminderen
8,50
0 reviews
Handige en stevige eeltvijl voor het verwijderen van eelt. Ligt goed in de hand en verwijdert moeiteloos overtollig eelt.
17,30
1 reviews
Akileïne hydra ultra-actief balsem verzorgt de extreem vochtarme en zeer droge voethuid. De voethuid wordt terug soepel, zacht en veerkrachtig.
15,00
11,50
0 reviews
Gaat u lange afstanden lopen en heeft u vaak last van pijn onder uw voetzolen? Dan is Akileïne Tano een oplossing.
8,45
1 reviews
De Bestron DSA-130 is een eenvoudig te bedienen manicure-pedicureset, welke ook nog eens erg aantrekkelijk is geprijsd. In een handomdraai verwijdert u...
37,95
0 reviews
Oplossing voor droge tot zeer droge voeten, eeltplekken en beschadigde voeten
13,45
3 reviews
Oplossing voor hielkloven, gebarsten hielen en zeer droge, gebarsten of beschadigde voeten
13,45
0 reviews
Met de Epitact eelt pleisters wordt de druk verdeeld en daarmee het ontstaan van eelt verminderd. De pleisters zijn herbruikbaar.
12,95
3 reviews
Deze hiel kloven pleisters beschermen en verlichten de pijn van gekloofde en pijnlijke hielen. Bovendien zorgen deze pleisters ervoor dat uw voeten er mooier...
19,95
2 reviews
Het witte materiaal op de inlegzolen heeft een anti-transpiratie werking en het antraciet kleurige hielstukje is schok dempend.
31,95
2 reviews
Heerlijk verfrissend voetbad met lavendel voor de ruwe en gebarsten huid (kloven). Ook tegen zweetvoeten.
9,95

Zelf eelt verwijderen

Als er geen medische oorzaak is voor het teveel aan eelt, kun je gerust zelf overtollig eelt weghalen. Voor zelf eelt verwijderen zijn er bijvoorbeeld verschillendepedicuresets bij ons beschikbaar.

Oorzaak eelt

Het ontstaat meestal door wrijving en druk op de voet, tijdens de dagelijkse activiteiten, zoals lopen, staan of sporten. Onder de huidlaag worden nieuwe cellen aangemaakt terwijl aan het oppervlakte niet voldoende cellen afsterven. Een opeenhoping van dode epitheelcellen is het gevolg. 

Ook droge voeten kunnen de vorming van eelt versnellen. Ook daar hebben wij uiteraard oplossingen voor.
 

Te grote of te kleine schoenen en sokken

Door te kleine of juist te grote schoenen kan eelt ontstaan. Schuift u in uw schoenen doordat deze te groot zijn, dan zult u het branderige gevoel door de wrijving vast herkennen. Heeft de schoen een te harde binnenzool, dan krijgt eelt ook kans om te vermeerderen. Hetzelfde geldt voor een verkeerde stand van de voeten, waarbij de druk meestal ongelijk over de voet verdeeld is. Kies in deze gevallen voor een goede inlegzool / steunzool uit onze winkel. 

Ook sokken kunnen belangrijk zijn. Zitten ze te klein of hebben ze vervelende naden, dan is eeltvorming ook vaak een gevolg. Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor zeer comfortabele sokken.
 

Hoe voorkom je eeltvorming?

Eelt kun je eenvoudig voorkomen door de voeten goed te verzorgen, bijvoorbeeld met crèmes. Dit houdt de huid zacht en voorkomt kloven. Zorg verder voor goed passende schoenen en slippers


Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt