Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging

Eelt onder de voeten (vaak bij hiel en de bal van je voet) kan erg vervelend zijn bij het lopen. Een beetje eelt is prima en beschermd de voeten juist. Een teveel kan pijn en andere voetproblemen veroorzaken.Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews

Zacht eelt sponsje om snel een peeling toe te passen en zo eelt te verminderen

8,50
1 reviews

Handige en stevige eeltvijl voor het verwijderen van eelt. Ligt goed in de hand en verwijdert moeiteloos overtollig eelt.

17,30
1 reviews

Akileïne hydra ultra-actief balsem verzorgt de extreem vochtarme en zeer droge voethuid. De voethuid wordt terug soepel, zacht en veerkrachtig.

15,00
11,50
0 reviews

Gaat u lange afstanden lopen en heeft u vaak last van pijn onder uw voetzolen? Dan is Akileïne Tano een oplossing.

8,45
0 reviews

Deze Epitact crème is de oplossing voor droge tot zeer droge voeten, eeltplekken en beschadigde voeten. Hydrateert en maakt de voeten zacht.

13,45
3 reviews

Oplossing voor hielkloven, gebarsten hielen en zeer droge, gebarsten of beschadigde voeten

13,45
0 reviews

Met de Epitact eelt pleisters wordt de druk verdeeld en daarmee het ontstaan van eelt verminderd. De pleisters zijn herbruikbaar.

12,95
3 reviews

Deze hiel kloven pleisters beschermen en verlichten de pijn van gekloofde en pijnlijke hielen. Bovendien zorgen deze pleisters ervoor dat uw voeten er mooier uitzien.

19,95
2 reviews

Heerlijk verfrissend voetbad met lavendel voor de ruwe en gebarsten huid (kloven). Ook tegen zweetvoeten.

9,95
1 reviews

GEHWOL Soft & Care Verzorgende Voetcrème is een weldadige crème voor voeten en benen. Natuurlijk melk- en honingextract maakt de huid zichtbaar soepel en glad.

16,95
1 reviews

Voor mensen met een hele droge huid aan de voeten is deze lotion een goede oplossing. Hydrateert en verzorgt.

13,75 14,75

Zelf eelt verwijderen

Als er geen medische oorzaak is voor het teveel aan eelt, kun je gerust zelf overtollig eelt weghalen. Voor zelf eelt verwijderen zijn er bijvoorbeeld verschillendepedicuresets bij ons beschikbaar.

Oorzaak eelt

Het ontstaat meestal door wrijving en druk op de voet, tijdens de dagelijkse activiteiten, zoals lopen, staan of sporten. Onder de huidlaag worden nieuwe cellen aangemaakt terwijl aan het oppervlakte niet voldoende cellen afsterven. Een opeenhoping van dode epitheelcellen is het gevolg. 

Ook droge voeten kunnen de vorming van eelt versnellen. Ook daar hebben wij uiteraard oplossingen voor.
 

Te grote of te kleine schoenen en sokken

Door te kleine of juist te grote schoenen kan eelt ontstaan. Schuift u in uw schoenen doordat deze te groot zijn, dan zult u het branderige gevoel door de wrijving vast herkennen. Heeft de schoen een te harde binnenzool, dan krijgt eelt ook kans om te vermeerderen. Hetzelfde geldt voor een verkeerde stand van de voeten, waarbij de druk meestal ongelijk over de voet verdeeld is. Kies in deze gevallen voor een goede inlegzool / steunzool uit onze winkel. 

Ook sokken kunnen belangrijk zijn. Zitten ze te klein of hebben ze vervelende naden, dan is eeltvorming ook vaak een gevolg. Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor zeer comfortabele sokken.
 

Hoe voorkom je eeltvorming?

Eelt kun je eenvoudig voorkomen door de voeten goed te verzorgen, bijvoorbeeld met crèmes. Dit houdt de huid zacht en voorkomt kloven. Zorg verder voor goed passende schoenen en slippers


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt