Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Doorgezakte voet

Bij een doorgezakte voet, ook wel spreidvoet of platvoet genoemd, is er sprake van pijn onder en boven de bal van de voet. Ook kan het doorzakken van de voetboog ervoor zorgen dat de kootjes in de voeten tegen elkaar drukken en hierdoor zenuwen  bekneld raken. Erg vervelend, maar er is iets aan te doen.Weergave:


Bezig met laden...
1 reviews

Spenco Total Support Max Premium steunzolen geven de maximale ondersteuning bij fysieke activiteiten als sporten of werken.

39,95
0 reviews

Medicovi sport inlegzolen bieden optimale schokdemping en balans voor de beste sportprestaties. Hoge kwaliteit, snel in huis.

62,00
16 reviews

Deze uitgebreid geteste MYSOLE Daily Comfort is dé oplossing voor veel voetproblemen bij heren en dames. Geeft optimale ondersteuning en is zeer comfortabel.

18,95
0 reviews

Deze driekwart inlegzool Woman Comfort is de oplossing voor veel voorvoetproblemen bij dames. Vaak hebben dames door het lopen op hoge hakken last van hun voorvoeten.

14,95
5 reviews

MYSOLE Special Anatomical inlegzolen geven extra stabiliteit en demping. Zowel voor dagelijks comfort als tijdens sporten bieden ze stabiliteit en comfort. Snel in huis.

22,50
0 reviews

De Mysole Sport Fieldsport inlegzool is uitermate geschikt voor veldsporten met veel zijwaartse bewegingen en staat garant voor optimale prestaties tijdens het sporten!

22,50
2 reviews

Deze MYSOLE inlegzool is speciaal ontwikkeld voor Outdoor en Nordic Walking schoenen. De inlegzool heeft een zeer groot schokdempend vermogen.

18,95
9 reviews

De Mysole WORK Arch is wellicht de meest veelzijdige inlegzool die te krijgen is voor de voorvoet, holvoet en platvoet. Zeer geschikt voor werkschoenen en wandelschoenen.

25,75 27,75
4 reviews

Deze silicone inlegzolen van hoge kwaliteit absorberen de schokken bij het (hard)lopen. Ideaal voor gevoelige gewrichten.

19,95 29,95
10 reviews

Eenvoudig kousje voor extra ondersteuning aan de voetboog. Past in vrijwel iedere schoen

7,95 13,95
1 reviews

Deze comfortabele zolen geven een heerlijk zacht gevoel onder de gehele lengte van de voet. Silicone zolen zijn ideaal bij doorgezakte voorvoeten, mensen met reuma en diabetici.

29,95 37,95
2 reviews

Zacht, maar ook stevig voorvoetkussen met een lusje dat om de teen wordt gedragen, zodat het goed op zijn plaats blijft. Ideaal bij een zere voorvoet.

29,95

Oorzaak doorgezakte voet

Doordat de voetboog is doorgezakt gaan de kopjes van de middenvoetsbeentjes naar beneden drukken. Daardoor gaan de tenen gespreid staan en wordt de voorvoet breder. De oorzaak kunnen verschillende dingen zijn. Het kan erfelijk zijn of leeftijd gerelateerd, maar ook door overbelasting door bijvoorbeeld het dragen van schoenen met hoge hakken of overgewicht. Ook mensen met reuma kunnen dergelijke klachten ervaren.

Gevolgen van doorzakken voorvoet

Indien er niets gedaan wordt aan de doorgezakte voorvoet kan er een stand afwijking plaatsvinden van de grote teen (hallux valgus). Uiteraard zal ook de pijn niet verdwijnen.

Oplossingen

Bij Pedimarkt kunt u eenvoudig een oplossing vinden voor de doorgezakte voet. Diverse steunzolen zorgen ervoor dat er ondersteuning wordt gegeven onder de voet, waardoor de oorzaken worden weggenomen. De kootjes van de voet gaan weer in de juiste positie en de drukkende pijn verdwijnt. Koop nu dus snel en veilig uw paar steunzolen ! 


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt