• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Doorgezakte voet

Home Zoek op voetprobleem Doorgezakte voet

Bij een doorgezakte voet, ook wel spreidvoet of platvoet genoemd, is er sprake van pijn onder en boven de bal van de voet. Ook kan het doorzakken van de voetboog ervoor zorgen dat de kootjes in de voeten tegen elkaar drukken en hierdoor zenuwen bekneld raken. Erg vervelend, maar er is iets aan te doen. Bekijk ons assortiment met effectieve oplossingen hieronder en los de problemen eenvoudig op.Weergave:
 


Bezig met laden...

Oorzaak doorgezakte voet

Doordat de voetboog is doorgezakt gaan de kopjes van de middenvoetsbeentjes naar beneden drukken. Daardoor gaan de tenen gespreid staan en wordt de voorvoet breder. De oorzaak kunnen verschillende dingen zijn. Het kan erfelijk zijn of leeftijd gerelateerd, maar ook door overbelasting door bijvoorbeeld het dragen van schoenen met hoge hakken of overgewicht. Ook mensen met reuma kunnen dergelijke klachten ervaren.

Gevolgen van doorzakken voorvoet

Indien er niets gedaan wordt aan de doorgezakte voorvoet kan er een stand afwijking plaatsvinden van de grote teen (hallux valgus). Uiteraard zal ook de pijn niet verdwijnen.

Oplossingen

Bij Pedimarkt kunt u eenvoudig een oplossing vinden voor de doorgezakte voet. Diverse steunzolen zorgen ervoor dat er ondersteuning wordt gegeven onder de voet, waardoor de oorzaken worden weggenomen. De kootjes van de voet gaan weer in de juiste positie en de drukkende pijn verdwijnt. Koop nu dus snel en veilig uw paar steunzolen en verhelp die doorgezakte voet! 


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0