• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Diabetische voeten

Home Zoek op voetprobleem Diabetische voeten
Diabetische-voeten

Voetverzorging is in het algemeen al belangrijk, maar is toch vaak een ondergeschoven kindje. Voor mensen met diabetes is goede voetzorg vaak nog veel belangrijker en verwaarlozen is niet zonder risico's. Wij begrijpen dat als geen ander en daarom hebben we een groot assortiment hulpmiddelen die bijdragen aan goede voetzorg voor de kwetsbare diabetische voeten. Weergave:
 


Bezig met laden...

Voorkom wondjes en infecties

Bloedvaten en zenuwen kunnen snel beschadigen wanneer het bloedsuiker vaak te hoog is (dit heet neuropathie). Wondjes kunnen snel ontstaan bij een kwetsbare diabetische voet, zelfs zonder opgemerkt te worden, en dit neemt het risico van het ontstaan van infecties met zich mee. De gevolgen hiervan kunnen behoorlijk ernstig zijn dus is het zaak om dit te voorkomen door o.a. goed op het bloedsuiker te letten en de voeten goed te verzorgen.

Goede voetverzorging is belangrijk

De diabetische voet heeft er veel baat bij om regelmatig door een pedicure (met aantekening diabetische voet) te worden behandeld. De nagels moeten goed worden geknipt en de huid moet soepel en gehydrateerd zijn. Daarnaast is goede bloedcirculatie uiterst belangrijk.

Uitgebreid assortiment

Bij Pedimarkt hebben we veel producten die bijdragen aan het verzorgen van de voeten. Er zijn diverse crèmes voor hydrateren van de huid, maar vooral ook veel producten om circulatie te verbeteren en het risico op wondjes en infecties te verkleinen.

Zilversokken voor circulatie en tegen koude voeten

Door het gebruik van (9%) zilver in de Best4Feet zilversokken hebben deze sokken een uitermate goede werking. Ze bevorderen de circulatie en de anti-bacteriële werking van het zilver zorgt ervoor dat infecties minder snel kunnen ontstaan. Om deze redenen worden zilversokken met 12% zilver door specialisten voorgeschreven bij diabetes mellitus en vallen zij onder het vergoedingsysteem van de verzekeraars. Ons 9% assortiment is echter voor iedereen verkrijgbaar en kan bijdragen aan het voorkomen van voetproblemen.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0