• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Blaren

Home Zoek op voetprobleem Blaren
Blaren

Iedere sporter of wandelaar heeft er wel eens last van: blaren op de voet. Door wrijving in (nieuwe) schoenen ontstaat een beschadiging aan de huid die ervoor zorgt dat je veel pijn heeft bij het (hard)lopen. Blaren behandelen zodat deze geen pijn meer doet is op zich goed te doen, mits de juiste hulpmiddelen gebruikt worden.

Pijn door blaren laten verdwijnen

Pedimarkt heeft diverse oplossingen om blaren te behandelen. Dit helpt de pijn te verlichten van een blaar op uw voet, maar ook voor het snel laten helen van de blaren. Beter nog is het voorkomen van een blaar, wat natuurlijk ook kan!Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Klantbeoordeling 8,4
Voor 16:00 besteld = dezelfde (werk-)dag verstuurd
Bedenktermijn van 30 dagen
   1  2  

2nd Skin blaar pleisters

Zeer effectief tegen blaren op de voet zijn de 2nd Skin producten. Door een zeer zachte extra laag over de blaar voel je niets meer van de schoen die aan heeft en kun je ongestoord doen wat je wilt. De 2nd Skin producten zijn al jaren zeer geliefd bij wandelaars, bijvoorbeeld tijdens de Vierdaagse, maar ook perfect tijdens het sporten. 2nd Skin is overigens niet alleen geschikt voor op de voet, maar kan op het gehele lichaam worden toegepast.

Wandelwol

Blaren behandelen met Wandelwol is een steeds populairdere oplossing geworden. De eenvoud en effectiviteit van het zachte anti-drukwol is verbluffend. Er is nu ook Wolkings verkrijgbaar, wat nog zachter is, aangezien het afkomstig is van het Merino schaap.

Voorkomen van blaren

Natuurlijk kun je het beste voorkomen dat je last van een blaar krijgt. Denk hierbij aan de juiste sokken en schoenen die druk en wrijving verminderen. Tijdens intensieve activiteiten, bij nieuwe schoenen etc. is het van belang vooraf al na te denken over het beschermen van de voet. Ook de aanwezigheid van eelt kan het ontstaan van blaren bevorderen. Het verwijderen van eelt op de voeten is daarom ook belangrijk. Maar ook daar geldt dat voorkomen beter is dan genezen. De juiste schoenen, inlegzolen, sokken, en beschermers kunnen een hoop ellende besparen.

Zelf behandelen is eenvoudig

Pedimarkt is specialist op het gebied van voet problemen en vanuit dat oogpunt kunnen we je altijd helpen aan goede oplossingen om blaren te behandelen en te voorkomen. Onze blaarpleisters, wolproducten en andere oplossingen zijn standaard op voorraad en dus snel in huis. Kopen bij Pedimarkt is eenvoudig en snel, dus ben je ook snel van de blaar en de pijn af.

Zo kun je weer snel je activiteiten hervatten, zonder pijn!

Meer weten over blaren, lees dan meer over Blaren hier.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0