Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging

Iedere sporter of wandelaar heeft er wel eens last van: blaren op de voet. Door wrijving in (nieuwe) schoenen ontstaat een blaar die ervoor zorgt dat u veel pijn heeft bij het (hard)lopen. Blaren behandelen zodat de blaar geen pijn meer doet is op zich goed te doen, mits de juiste hulpmiddelen gebruikt worden.
 

Pijn door blaren laten verdwijnen

Pedimarkt heeft diverse oplossingen om blaren te behandelen. Dit helpt de pijn te verlichten van een blaar op uw voet, maar ook voor het snel laten helen van de blaren. Beter nog is het voorkomen van een blaar, wat natuurlijk ook kan!Weergave:


Bezig met laden...
2 reviews

Deze Skin on Skin (2nd skin) gel paddings helpen bij het beschermen tegen druk, wrijving en blaren.

19,95
6 reviews

Zeer zacht antidruk 100% Merinowol dat helpt om pijnlijke plekken direct te verzachten. Ideaal tegen blaren en tenen die tegen elkaar drukken. Wandelen, sporten en gewoon lopen kan weer pijnvrij.

17,95 19,95
19 reviews

Of je blaren, branderige voeten, tegen elkaar wrijvende tenen of andere ongemakken hebt, WandelWol helpt.

18,95
2 reviews

Kleinste verpakking zacht 100% Merinowol dat helpt om pijnlijke plekken direct te verzachten. Ideaal tegen blaren en tenen die tegen elkaar drukken. Wandelen, sporten en gewoon lopen kan weer pijnvrij

6,75 7,95
5 reviews

Zeer zacht antidruk 100% Merinowol dat helpt om pijnlijke plekken direct te verzachten. Ideaal tegen blaren en tenen die tegen elkaar drukken. Wandelen, sporten en gewoon lopen kan weer pijnvrij.

9,50 9,95
2 reviews

Of je blaren, branderige voeten, tegen elkaar wrijvende tenen of andere ongemakken hebt, WandelWol helpt.

6,95
0 reviews

Sporten met blaren is niet eenvoudig. Met de Epitact blaarpleisters heeft u geen last van de blaren.

9,95
0 reviews

Grootverpakking Skin on Skin hydrogel pads verzachten direct de pijn door blaren. Hierdoor kun je gewoon je (sport)schoenen dragen en zonder pijn lopen.

59,95
0 reviews

Dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en tea tree zorgt voor versteviging van de huid en voorkomt blaarvorming.

12,50
0 reviews

Direct pijn van blaren verzachten is eenvoudig met deze 2nd skin cirkels. Een tweede huid die beschermt.

89,95
1 reviews

Blaren kunnen erg vervelend zijn tijdens het sporten. Met de Epitact blaarpleisters verdwijnt de pijn en kunt u lekker sporten.

14,95
2 reviews

Beschermt tenen of vingers, voorkomt de vorming van likdoorns, blaren en verlicht pijn.

9,95

2nd Skin blaar pleisters

Zeer effectief tegen blaren op de voet zijn de 2nd Skin producten. Door een zeer zachte extra laag over de blaar voelt u niets meer van de schoen die aan heeft en kunt u ongestoord doen wat u wilt. De 2nd Skin producten zijn al jaren zeer geliefd bij wandelaars, bijvoorbeeld tijdens de Vierdaagse, maar ook perfect tijdens het sporten. 2nd Skin is overigens niet alleen geschikt voor op de voet, maar kan op het gehele lichaam worden toegepast.
 

Wandelwol

Blaren behandelen met Wandelwol is een steeds populairdere oplossing geworden. De eenvoud en effectiviteit van het zachte anti-drukwol is verbluffend. Er is nu ook Wolkings verkrijgbaar, wat nog zachter is, aangezien het afkomstig is van het Merino schaap.
 

Voorkomen van blaren

Natuurlijk kun je het beste voorkomen dat je last van een blaar krijgt. Denk hierbij aan de juiste sokken en schoenen die druk en wrijving verminderen. Tijdens intensieve activiteiten, bij nieuwe schoenen etc. is het van belang vooraf al na te denken over het beschermen van de voet. Ook de aanwezigheid van eelt kan het ontstaan van blaren bevorderen. Het verwijderen van eelt op de voeten is daarom ook belangrijk. Maar ook daar geldt dat voorkomen beter is dan genezen. De juiste schoenen, inlegzolen, sokken, en beschermers kunnen een hoop ellende besparen.
 

Zelf behandelen is eenvoudig

Pedimarkt is specialist op het gebied van voet problemen en vanuit dat oogpunt kunnen we u altijd helpen aan goede oplossingen om blaren te behandelen en te voorkomen. Onze blaarpleisters, wolproducten en andere oplossingen zijn standaard op voorraad en dus snel in huis. Kopen bij Pedimarkt is eenvoudig en snel, dus ben je ook snel van de blaar en de pijn af.

Zo kunt u weer snel uw activiteiten hervatten, zonder pijn!


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt