Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Achillespees

Een pijnlijke achillespees komt vaak door overbelasting. En omdat de doorbloeding in de achillespees zeer beperkt is, herstelt deze ook minder snel. Daardoor is vaak een langdurige en pijnlijke blessure. Maar welke oplossingen werken dan het beste?

Vaak laten mensen de achillespees tapen, of nemen hiervoor een brace. Dat is inderdaad een optie, mits je de juiste materialen gebruikt. Bij Pedimarkt hebben wij een selectie gemaakt van de beste en meest effectieve oplossingen. Je kunt  eenvoudig zelf beoordelen wat de beste behandeling is om van je achillespees pijn af te komen. En vandaag bij ons kopen is morgen al in huis. Eenvoudiger van je achillespees klachten afkomen kan eigenlijk niet.Weergave:


Bezig met laden...
1 reviews

Optimale doorbloeding in voet en kuit en bovendien GE-WEL-DIG bij achillespees blessures. Absolute aanrader!

44,99 59,99
9 reviews

De SOLE Active Medium biedt perfecte ondersteuning en comfort in vrijwel iedere schoen. Uw schoenen worden met deze zooltjes voorzien van super ondersteunend voetbed.

44,95
0 reviews

Voorkom en ga blessures te lijf gaan met deze sport compressiekousen. Tegen hielspoor, verzuring, spierblessures en meer.

49,99
2 reviews

De ultieme inlegzolen voor de beste sport resultaten. Deze zooltjes bieden uitstekende ondersteuning en demping tijdens (extreme) inspanningen.

49,00
0 reviews

De Bauerfeind Ergopad Redux Heel 2 zorgt door effectieve correctie van de hiel dat de achillespees pijn snel verdwijnt.

59,00 74,95
4 reviews

FS6 is een unieke voetbandage met maar liefst zes verschillende compressiezones. Deze brace is geschikt bij hielspoor, oedeem, enkelblessures en meer.

39,99
1 reviews

Laat hevige pijn aan de voet door hielspoor of andere aandoeningen sneller herstellen met deze therapeutische kous.

29,99
1 reviews

De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende oefeningen in 1 apparaat voor het versterken van de spieren in uw voeten, behandeling van hielspoor en achillespees ontstekingen

69,00 79,00
0 reviews

Spenco® Performance gel zorgt voor een superieure schokdempping en geeft energie aan de voet terug voor optimaal comfort (44% bij iedere stap).

19,95
2 reviews

De Heelcup is ontwikkeld om achillespees- c.q. kuitspierklachten te voorkomen of te verhelpen. De Heelcup ontlast de achillespees en verhelpt daarmee vaak de klachten.

16,25
3 reviews

Heelpad, een eenvoudige oplossing voor menig hiel- en middenvoetprobleem. Heelpads zijn breed toepasbaar, o.a. bij hielspoor of andere vormen van hiel- en gelengpijn.

16,25
1 reviews

Het platte siliconen hielkussen is een kwalitatief hoogwaardige oplossing bij hielpijnen. Het toch al zachte kussen heeft extra zachte "bluespots" op de plek van het hielspoor.

28,95

Achillespees gescheurd?

Achillespees pijnEen veel voorkomende blessure is de gescheurde achillespees. En dan is het natuurlijk wel behoorlijk mis. Na een bezoek aan het ziekenhuis gaat dan een langdurig herstelperiode van start. Indien de voet in eerst in het gips zit kun je er uiteraard niet veel meer dan rust nemen en het laten herstellen.

De mate van herstel hangt echter uiteindelijk af van de periode nadat het gips er af gaat. Je moet voorzichtig opbouwen om het niet te snel te overbelasten. Verder is beweging nodig voor goede bloedcirculatie die nodig is voor het herstel van de scheur. En tijdens dat proces kunnen veel hulpmiddelen gebruikt worden. Tapen is een vrij rigide manier en de bewegingsvrijheid wordt daarbij beperkt. Deels goed, maar ook beperkend voor het herstel. Wat werkt dan sneller en beter?
 

Compressie brace voor sneller herstel

Doorbloeding is bij achillespees blessures vaak het grootste probleem. Een beetje hulp voor de achillespees is dan erg verstandig. Een betere doorbloeding zorgt namelijk voor meer voedingsstoffen naar de beschadigde pees en een betere afvoer van afvalstoffen. Bijvoorbeeld Os1st compressie braces zijn hierbij ideaal. Deze hoogwaardige braces hebben diverse compressiezones, met verschillende compressie waarden. Daardoor verbetert de doorbloeding extra en herstelt de achillespees blessure zich ook sneller.

 

Inlegzolen tegen achillespees klachten

De stand van de voet en dan de hiel in het bijzonder, is van belang voor een effectieve behandeling van de (gescheurde) achillespees. Staat deze recht of buigt deze rond de enkel wat af, zodat er extra druk op de pees komt te staan. Inlegzolen kunnen daarbij zeer goed helpen.

Het verhogen van de hak om de belasting op de vaak stijve achillespees te verminderen, is ook een veel toegepaste oplossing. Hiervoor hebben wij diverse silicone hakjes en hakverhogingen. De werking is echter wel vrij beperkt. In gevallen dat een achillespees gevoelig is, kan een hakje ervoor zorgen dat er minder druk op de pijnlijke achillespees komt. En daarmee zou erger kunnen worden voorkomen. Maar een echter behandeling is het niet, want het basis probleem wordt er niet mee opgelost.
 

De beste oplossingen kopen bij Pedimarkt

Kijk in onze winkel, kies uw oplossing en verlos uzelf van de pijn aan uw achillespezen. U kunt spoedig weer pijnvrij wandelen, werken of sporten.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt