Gratis verzending boven € 50,- 
Specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Hallux Valgus

Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews
ValguLoc® II : Stabiliserende orthese ter correctie van de grote teen. Universeel in maat en voet (zowel links als rechts te gebruiken). Zet uw scheef...
69,95
15 reviews
ValguLoc is een orthese voor het corrigeren van een standafwijking van de grote teen (Hallux Valgus).
21,95
2 reviews
Corrigerende hallux valgus sneaker sokken met beschermende voering voor extra comfort en minder pijn in uw schoenen.
24,99
2 reviews
Geeft direct verlichting bij een pijnlijke Hallux Valgus (knok) en neemt zeer weinig ruimte in de schoen in.
11,95
13 reviews
De correctieve hallux valgus orthese kan in alle soorten schoenen worden gebruikt, heeft een soepel en uiterst dun, gepatenteerd ontwerp en is voorzien van...
31,95 34,95
3 reviews
Vertraagt, corrigeert en beperkt de misvorming van de hallux valgus en verzacht de pijn in de voetzool (eelt) en in de gewrichten.
39,95
4 reviews
De dubbele beschermingsbandage lost 2 problemen ineens op. Het comfortabele sokje vermindert pijn aan de hallux valgus en de voorvoet.
36,95
2 reviews
De Epitact hallux valgus beschermer vermindert de druk op de pijnlijke knobbel (bunion). Past in iedere schoen en u voelt niet dat u deze aanheeft.
19,95
0 reviews
De epitact hallux valgus beschermingskit verlichten de pijn bij hallux valgus (bunion). De pleisters verdelen de druk, verminderen wrijving en zorgen ervoor...
19,95
5 reviews
Comfortabele en compacte hallux valgus nachtspalk. Middels warm water op maat in te stellen voor iedere voet.
39,95
1 reviews
Deze pleisters verdelen de druk over de pijnlijke knobbel en stellen u in staat om pijnloos uw schoenen te dragen.
12,95
3 reviews
Heeft u een pijnlijke hallux valgus tijdens het sporten? Gebruik dan de hallux valgus sport brace.
32,95

Hallux valgus
Als u last heeft van pijn door hallux valgus, dan kunt u bij Pedimarkt terecht voor producten die de pijn verzachten en de scheefgroei corrigeren. Hallux valgus nachtspalken, beschermers, teenspreiders en nog meer, wij hebben het grootste assortiment voor dit pijnlijke voetprobleem. Met onze oplossingen kunt u een hallux valgus operatie uitstellen of zelfs voorkomen.

Onze webwinkel heeft zich gespecialiseerd in voetverzorging en verkoopt producten van professioneel erkende merken. Daarom kunt u er op vertrouwen dat de oplossingen goed en effectief zijn.  Voor meer informatie over wat voor u de beste oplossing kan zijn, kunt u ook ons blog ook lezen.
 

Hallux Valgus behandeling

Bij een hallux valgus voet staat de grote teen naar buiten. Door deze scheefstand ontstaat er een gevoelige knobbel op de voet. Dit kan erg pijnlijk zijn bij het dragen van schoenen. Behalve dat een ruime schoen oplossing kan bieden, kan ook een aantal producten de pijn bij hallux valgus verminderen.
 

Bunion beschermer

Via Pedimarkt kunt u verschillende soorten beschermingsbandages aanschaffen die uw bunion ontlasten en beschermen.
 

Hallux Valgus Nachtspalk

Ook is het mogelijk om een speciale hallux valgus spalk te kopen die de afwijkende stand van de grote teen corrigeert. Bij Pedimarkt hebben we verschillende spalken die eenvoudig te gebruiken zijn. Bijzonder is bijvoorbeeld de Epitact nachtspalk die door verwarmd water steeds te verstellen is.
 

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Kijk rustig verder op deze website voor meer informatie over onze producten en diensten. Als u geïnteresseerd bent in een vlugge verlichting van uw hallux valgus knobbel voet, dan kunt u via Pedimarkt gemakkelijk en comfortabel een geschikt product aanschaffen!


Gratis verzending boven € 50,- 

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt