Menu

Keuzehulp

Lopen als een koning

Home Lopen als een koning
Lopen als een koning
Lopen als een koning

Lopen als een Koning

In het kader van Koningsdag leek het ons een mooie dag om wat aandacht te vragen voor ons antidruk wol product: Wolkings. Deze anti-druk wol is letterlijk de koning onder de anti druk wol varianten.

Anti-druk wol is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dat komt vooral omdat het eenvoudig toe te passen is omdat het zo flexibel en zacht is. Want veel ruimte is er meestal niet in de schoenen. En juist met wol kun je de kleine ruimte die er is optimaal gebruiken. Drukpijn, blaren of andere klachten, je kunt met echt schapenwol veel pijntjes aan de voeten oplossen. Vooral mensen die veel lopen en staan (voor vermaak of werk) kunnen door hun schoeisel last krijgen. Het voorkomt schuren in de schoenen, drukpijn van tenen die tegen een andere teen aan drukken en ook drukpunten onder de voet kunnen worden verholpen. Daarom is anti-druk wol ideaal voor mensen die (stugge) werkschoenen dragen, mensen in de horeca of bijvoorbeeld in de zorg.

Antidrukwol tijdens sporten

Omdat het gebruik van deze anti-druk wol direct pijn kan wegnemen is het ook zeer geschikt voor tijdens het sporten. Daar waar de belasting op de voeten het grootst is, kun je wel wat drukontlasting gebruiken. Bij diverse (duur)sporten zoals hardlopen, kan wrijving in de schoen voor blaren zorgen. Vooral wanneer huid tegen huid contact is, kan bij een vochtige huid sneller schade ontstaan. Merinowol is erg ventilerend en kan daardoor zorgen voor drogere voeten en tenen. Blaren ontstaan dan ook minder snel.

Super zachte wol

En waarom is Wolkings dan beter dan andere wol producten? Wol is toch gewoon wol? Nou, dat ligt vooral aan het soort schaap waar de wol van afkomstig is. Wolkings is gemaakt van Merinowol. Hiervan is algemeen bekend dat het erg zacht is en bovendien bevat het lanoline. Lanoline heeft bijzondere huidverzorgende eigenschappen en het wordt snel door de huid wordt opgenomen.

Daarnaast is de verwerking van de wol belangrijk. Onze Merinowol is speciaal gekamd, waardoor vuil en oneffenheden eruit zijn gehaald. Ook ontstaat er op deze manier een mooie streng, waardoor het eenvoudig op lengte te knippen is. Zo kun je eenvoudig de juiste hoeveelheid wol krijgen die je nodig hebt. Je gebruikt dus niet snel teveel en doet dus langer met 1 verpakking.

Wolkings anti-druk wol

Het zal duidelijk zijn, Wolkings laat iedereen lopen als een koning(in). Eenvoudig in gebruik, super zacht, eenvoudig te doseren en de lanoline verzorgt de huid. O ja, nog bijna vergeten: merinowol heeft antibacteriële eigenschappen en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld nare luchtjes minder kans krijgen en de wol fris blijft. Niet gek toch?
      25-04-2019 14:50
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.