Menu

Wolkings

Home Zoek op merk Wolkings
Wolkings


Bezig met laden...
Sale Wolkings antidruk Merinowol 15 gram (+5 gram extra)
Wolkings antidruk Merinowol 15 gram (+5 gram extra)
(5)

5,95

6,95

Sale Wolkings antidruk Merinowol 25 gram (+5 gram extra)
Wolkings antidruk Merinowol 25 gram (+5 gram extra)
(32)

8,50

9,95

Sale Wolkings antidruk Merinowol 50 gram (+5 gram extra)
Wolkings antidruk Merinowol 50 gram (+5 gram extra)
(34)

14,95

18,95

De zachtste oplossing tegen blaren en andere irritaties tijdens het wandelen

Wolkings antidruk wol is gemaakt van 100% merinowol en zeer multifunctioneel in gebruik. 

De wol van het merino-schaap blinkt uit in zijn bijzondere kwaliteit. Het is 100% puur merinowol en is gekamd waardoor alleen de lange vezels behouden worden. De wol is ecologisch gewassen, waarbij er geen chemische stoffen gebruikt worden. Hierdoor behoudt de wol zijn natuurlijke wolvet (lanoline). De wol heeft een zelfreinigend vermogen en werkt vochtregulerend, is anti-bacterieel en is schimmelwerend. Merinowol is zeer zacht van structuur en daarom geschikt voor tal van toepassingen, zoals bij blaren en irritaties tussen de tenen. Hierdoor draagt het zeer aangenaam en past het zich bij (voet)bewegingen aan.

Wolkings: Wandelwol maar zachter en schoner

Wolkings antidruk wol op voetenOp dit moment is Wandelwol het bekendste wol wat er te krijgen is. Erg goed en bruikbaar. Het verschil met Wolkings is echter dat Wolkings gebruik maakt van merinowol dat nog zachter is. Bovendien is het extra gewassen en gekamt, waardoor het nog zachter wordt. De oneffenheden zijn gladgestreken. Het wol lijkt daardoor wat compacter dan de plukken Wandelwol, maar qua gewicht is het gelijk. Ook wordt door dit protocol meer vuil uit de wol gewassen, waardoor het nog hygiënischer is.

Meer in een zakje wol

Een ander voordeel van dit merk is dat er net even iets meer wol in een zakje gaat (deels ook door de compacte vorm). De prijs is echter ongeveer gelijk, waardoor je met Wolkings ook nog voordelig uit bent.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies