Menu

Keuzehulp

WOLKINGS

Home Zoek op merk Wolkings
Wolkings

De zachtste oplossing tegen blaren en andere irritaties tijdens het wandelen

Wolkings antidruk wol is gemaakt van 100% merinowol en zeer multifunctioneel in gebruik. De wol van het merino-schaap blinkt uit in zijn bijzondere kwaliteit. Het is 100% puur merinowol en is gekamd waardoor alleen de lange vezels behouden worden. De wol is ecologisch gewassen, waarbij er geen chemische stoffen gebruikt worden. Hierdoor behoudt de wol zijn natuurlijke wolvet (lanoline). Wol van Wolkings heeft een zelfreinigend vermogen en werkt temperatuur- en vochtregulerend, is anti-bacterieel en schimmelwerend. Merinowol is zeer zacht van structuur en daarom geschikt voor tal van toepassingen, zoals bij blaren en irritaties tussen de tenen. Hierdoor draagt het zeer aangenaam en past het zich bij (voet)bewegingen aan.

Bezig met laden...
Sale Wolkings antidruk Merinowol 50 gram (+5 gram extra)
Wolkings antidruk Merinowol 50 gram (+5 gram extra)
(39)

13,95

16,50

Sale Wolkings antidruk Merinowol 25 gram (+5 gram extra)
Wolkings antidruk Merinowol 25 gram (+5 gram extra)
(36)

8,75

9,75

Wolkings antidruk Merinowol 15 gram (+5 gram extra)
Wolkings antidruk Merinowol 15 gram (+5 gram extra)
(8)

6,95

Verschil tussen Wandelwol en Wolkings

Op dit moment is Wandelwol misschien wel het bekendste wol wat er te krijgen is. Maar wat is nou het verschil tussen Wandelwol en Wolkings? Het verschil is dat Wolkings gebruik maakt van merinowol dat nog zachter is, het voelt alsof je op wol(ken) loopt. Bovendien is het extra gewassen en gekamt, waardoor het nog zachter wordt. De oneffenheden zijn gladgestreken. Ook wordt door dit protocol meer vuil uit de wol gewassen, waardoor het nog hygiënischer is.

Voor wie is anti-drukwol een goede oplossing?

Het spreekt voor zich dat anti-drukwol geschikt is voor wandelaars. Maar sporters en mensen die gewoon veel lopen kunnen hier zeker baat bij hebben. Het vermogen om op iedere plek in de schoen direct druk en wrijving te verminderen is bij veel ongemakken een uitkomst.

Eigenschappen van Wolkings antidrukwol op een rijtje:

  • Natuurlijk materiaal: Wolkings antidrukwol is gemaakt van natuurlijk wol (merinoschaap), wat zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring voor je voeten.
  • Drukontlasting: Het materiaal is ontworpen om drukpunten op de voeten te verlichten, waardoor het comfortabeler wordt om langdurig te staan of lopen.
  • Voorkomt wrijving: De vezels van de antidrukwol verminderen wrijving tussen de voet en de schoen, wat kan helpen bij het voorkomen van blaren en irritatie.
  • Ademend: Wol heeft natuurlijke ademende eigenschappen, waardoor vocht wordt afgevoerd en de voeten droog en fris blijven.
  • Temperatuurregulatie: Wol heeft het vermogen om de temperatuur te reguleren, waardoor de voeten warm blijven in koude omstandigheden en koel blijven als het warm is.
  • Veelzijdig gebruik: Kan worden toegepast in verschillende soorten schoeisel, zoals sportschoenen, wandelschoenen, en alledaagse schoenen, om het comfort te verbeteren.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0