Menu

Spalken

Home Voetklachten Hallux Valgus (bunion) Spalken
Spalken

Hieronder vind je ons assortiment Hallux Valgus spalken voor 's nachts. Je teen wordt hiermee gecorrigeerd terwijl je slaapt.

Belangrijk is wel dat je teen nog flexibel is. Wanneer je teen geen zijwaartse beweging meer kan maken en dus heel stijf aanvoelt, dan adviseren we je om geen nachtspalk te gebruiken. Alternatieven zijn om je te richten op bescherming en pijn verminderen. Een andere, maar meer ingrijpende oplossing is een operatieWeergave:


Bezig met laden...
Epitact Hallux Valgus Nachtspalk
Epitact Hallux Valgus Nachtspalk
(30)

38,95

Bauerfeind ValguLoc Nachtspalk
Bauerfeind ValguLoc Nachtspalk
(25)

22,95

Bauerfeind ValguLoc II spalk
Bauerfeind ValguLoc II spalk
(2)

74,95

Sale NatraCure hallux valgus Gel nachtspalk
NatraCure hallux valgus Gel nachtspalk
(3)

22,95

24,95

Epitact Sport Hallux Valgus brace
Epitact Sport Hallux Valgus brace
(14)

34,95

Epitact Dubbel Corrigerende Orthese met Epithelium
Epitact Dubbel Corrigerende Orthese met Epithelium
(12)

35,95

Epitact Corrigerende Orthese met Epithelium Flex
Epitact Corrigerende Orthese met Epithelium Flex
(43)

29,95

Waarom een nachtspalk kopen?

Een scheefgegroeide grote teen is een vervelend probleem. Het kan pijn doen en het kan er voor zorgen dat schoenen niet lekker zitten. Er is veel over deze aandoening te vertellen en er wordt hier en daar ook anders gedacht over de effectiviteit van hulpmiddelen ten opzichte van een operatie. Een nachtspalk is een risicoloos hulpmiddel dat kan helpen een operatie te voorkomen en zal het aangezicht van je grote teen verbeteren. Hoewel een nachtspalk niet voor iedereen de gewenste oplossing zal bieden, is het echt aan te raden om het wel uit te proberen. Het dragen van dit hulpmiddel in de nacht, kan plezier geven voor overdag!

De werking van een nachtspalk

Een hallux valgus nachtspalk kan de scheve teen weer recht zetten door tegendruk te geven. Hoewel het een tijdje kan duren voor je het effect ziet, kan het de meest eenvoudige en pijnloze manier zijn om de teen recht te zetten. Als de teen door de spalk rechter gaat staan, wordt namelijk de pijn ook automatisch minder. Een operatie is dan niet direct nodig.

Bij Pedimarkt hebben we verschillende spalken die eenvoudig te gebruiken zijn. Bijzonder is bijvoorbeeld de Epitact hallux valgus nachtspalk, die door verwarmd water nauwkeurig is in te stellen. Hierdoor heeft de spalk altijd een perfecte pasvorm. Epitact producten zijn op dit moment de meest verkochte oplossingen op dit gebied. Pedimarkt heeft op dit moment ook het grootste assortiment Epitact producten van Nederland. Wij kiezen bewust voor Epitact, omdat deze partij uitstekende en comfortabele producten biedt. 

Ervaringen met een nachtspalk

Een veelvoorkomende oplossing die aangedragen wordt voor het corrigeren van een bunion is een hallux valgus nachtspalk. Het gebruiken van een nachtspalk is risicoloos en kan een operatie voorkomen. In vele vormen en gedaantes is de nachtspalk tegen een bunion vaak een kunststof frame waarmee de grote teen teruggeduwd kan worden. Een voordeel is dat deze nachtspalken vaak strakker en losser gemaakt kunnen worden afhankelijk van de klachten. Hoewel sommigen het tijdens de nacht vervelend vinden zitten, horen we vaak dat het een kwestie van wennen is.

Meer weten over Hallux valgus en nachtspalken?

Wil je meer weten over Hallux Valgus en hoe een Hallux Valgus nachtspalk kan helpen bij het corrigeren van de grote teen? Lees dan snel meer op onze Hallux valgus wiki pagina.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies