Menu

Keuzehulp

Hallux valgus spalken

Home Voetklachten Hallux Valgus (bunion) Spalken


Bezig met laden...
Sale Epitact Hallux Valgus Nachtspalk
Epitact Hallux Valgus Nachtspalk
(31)

39,90

42,90

Bauerfeind ValguLoc Nachtspalk
Bauerfeind ValguLoc Nachtspalk
(27)

24,95

Bauerfeind ValguLoc II spalk
Bauerfeind ValguLoc II spalk
(2)

79,90

Sale Epitact Sport hallux valgus brace
Epitact Sport hallux valgus brace
(14)

39,70

42,20

Epitact Dubbel Corrigerende Orthese met Epithelium
Epitact Dubbel Corrigerende Orthese met Epithelium
(12)

41,15

Sale Epitact Corrigerende Orthese met Epithelium Flex
Epitact Corrigerende Orthese met Epithelium Flex
(46)

34,45

37,45

Corrigeer je scheve teen

Een spalk of een orthese kan helpen om de scheefstand van je teen te verminderen en de natuurlijke uitlijning van de voet te herstellen. Daarnaast zorgt het dragen van een spalk of een orthese ervoor dat de druk op het gewricht van de grote teen wordt verminderd. Dit kan de pijn en het ongemak als gevolg van deze voetklacht verminderen. Bij Pedimarkt vind je een selectie hallux valgus spalken en ortheses die verlichting bieden bij deze veelvoorkomende voetaandoening. Of je nu overdag of 's nachts last hebt van hallux valgus, er zijn verschillende opties beschikbaar om aan je individuele behoeften te voldoen. 

Draag een dagspalk of orthese bij een hallux valgus

Of je nu op zoek bent naar pijnverlichting, correctie of ondersteuning bij de behandeling van hallux valgus, dan kan een dagspalk of een orthese een waardevol hulpmiddel zijn. Een dagspalk kan gemakkelijk overdag gedragen worden tijdens je dagelijkse activiteiten. Het biedt ondersteuning en ook correctie voor de scheefstand van de grote teen. Een dagspalk kan helpen om de teen in een meer rechte positie te houden, waardoor de druk op het gewricht wordt verminderd en de pijn wordt verlicht. Dagspalken of ortheses zijn ontworpen met zachte of flexibele materialen die zich naar de vorm van de voet voegen en geen wrijving of irritatie veroorzaken. Hierdoor kun je het gedurende langere tijd dragen zonder ongemak te ervaren.

Hallux valgus? Draag een nachtspalk!

Nachtspalken zijn speciaal ontworpen om de teen in een correcte positie te houden tijdens het slapen. Door 's nachts de teen in de juiste stand te houden, kan de nachtspalk bijdragen aan het geleidelijk corrigeren van de afwijking. Dit kan helpen om de scheefstand van de teen te verminderen en de natuurlijke uitlijning van de voet te herstellen. Nachtspalken zijn vaak verstelbaar en kunnen worden aangepast aan de vorm van je voet, waardoor ze comfortabel en effectief zijn tijdens de nachtrust. Gebruik geen nachtspalk als je teen geen zijwaardse beweging meer kan maken of niet flexibel meer is. 

Kies jouw spalk voor een hallux valgus

Door het gebruik van deze hulpmiddelen kun je de pijn verlichten, de voortgang van hallux valgus beperken en je algehele voetgezondheid verbeteren. Kortom, het kopen van hallux valgus spalken en ortheses bij Pedimarkt is een goede keuze. Of je nu een dagspalk, nachtspalk of orthese nodig hebt, Pedimarkt biedt hoogwaardige producten die je kunnen helpen om pijnvrij en comfortabel te bewegen. Kies de spalk of orthese die het beste past bij jouw specifieke behoefte past.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.