Menu

Werksokken

Home Verwijderen uit indexatie (Rob houdt dit bij) Werksokken

WerksokkenVoor de beste werksokken in je werkschoenen ben je bij Pedimarkt aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment en voor iedere voet is er een geschikte sok. Houd je van stevige sokken of juist niet? Geen probleem, alles is mogelijk.

En bij werksokken denk je misschien al snel aan veiligheidsschoenen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Want veiligheidsschoenen zijn niet de enige werkschoenen waarvoor sokken belangrijk zijn. Ook als je in een restaurant, ziekenhuis of in de schoonmaakbranche werkt, dan zijn ze ook van belang. Maar dan zijn de eisen weer iets anders. En daar kunnen we dus ook prima bij helpen !Werksokken zonder naden

De sokken die Pedimarkt heeft geselecteerd bevatten geen of nauwelijks naden waardoor er geen wrijving is waar blaren door kunnen ontstaan. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat jouw voeten zelfs tijdens lange dagen in optimale conditie blijven.

Wanneer je een beroep hebt waar je de hele dag moet lopen en staan, zoas bijvoorbeeld in een restaurant, winkel of in de zorg, dan kunnen je voeten en benen erg vermoeid raken. Compressiekousen kunnen dan voor jou het beste zijn. Want deze zorgen voor een betere doorbloeding en ondersteuning, waardoor je voeten en kuiten fit blijven.

Voetverzorging

Ook is de algehele verzorging van je voeten erg belangrijk. Zorg ervoor dat je voeten vrij zijn van overtollig eelt of likdoorns en dat de voeten goed gehydrateerd zijn.

Ook kalknagels kunnen tijdens het werk erg vervelend zijn, maar gelukkig is er iets aan te doen. Kijk rustig even wat wij voor je kunnen betekenen om tijdens je werk je voeten gezond te houden. Werksokken van Pedimarkt zullen je in ieder geval helpen.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies