Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Sokken /

Compressiekousen

Weergave:


Bezig met laden...
AF7 Enkel brace zwart
2 reviews
De AF7 enkel bandage is een comfortabel, lichtgewicht alternatief voor volumineuze, beperkende enkel braces. De AF7 gebruikt geen bandjes, gespen, klemmen,...
24,99
BR4 Bunion sneaker sok
8 reviews
Corrigerende hallux valgus bunion sneaker sokken met beschermende voering voor extra comfort en minder pijn in uw schoenen.
24,99
CS6 Kuit Compressie brace
0 reviews
De CS6 kuit compressie bandage zorgt voor gebalanceerde compressie bevordert de bloedcirculatie in de kuiten. Het draagt bij aan het herstellen van uw spieren.
39,99
DS6 Compressie nachtkous
1 reviews
Laat hevige pijn aan de voet door hielspoor of andere aandoeningen sneller herstellen met deze therapeutische kous.
29,99
FS3 voorvoet compressiekous
2 reviews
Comfortabele voorvoet compressiebrace bij hallux valgus en pijnlijke voeten. Ook in iedere schoen of slipper te dragen.
19,99
FS4 korte sportsokken
2 reviews
Korte sportsokken met compressie voor dames en heren. Werken zeer goed tegen vermoeide en pijnlijke voeten. Is een ideale wielrensok, hardloopsok en wandelsok.
24,99
FS4 sportsokken (enkelsokken / footies)
2 reviews
Deze compressie sportsokken (footies) zijn ideaal voor het voorkomen van vermoeide en zere voeten. Zeer comfortabel en helpen bovendien bij het voorkomen en...
24,99
FS4+ Sport compressiekousen (lang)
0 reviews
Voorkom en ga blessures te lijf gaan met deze sport compressiekousen. Tegen hielspoor, verzuring, spierblessures en meer.
49,99
FS6 Performance compressie voetbrace
4 reviews
FS6 is een unieke voetbandage met maar liefst zes verschillende compressiezones. Deze brace is geschikt bij hielspoor, oedeem, enkelblessures en meer.
39,99
FS6+ Performance compressiekousen
1 reviews
Optimale doorbloeding in voet en kuit en bovendien GE-WEL-DIG bij achillespees blessures. Absolute aanrader!
44,99 59,99
Reflexwear Compressie Reis en Herstel kousen
1 reviews
De Reflexwear Compressie Reis en Herstel kousen zijn ideaal voor mensen die tijdens het reizen in bijvoorbeeld vliegtuig, bus of trein veel stil moeten zitten.
29,99
Sockwell compressiekousen Bart heren Charcoal
0 reviews
Deze reissokken voorkomen vermoeide en opgezette voeten & benen en helpen spataderen tegen te gaan.
27,50

Compressiekousen / steunkousen

Compressiekousen sportBij compressiekousen denken we ook vaak aan de term steunkousen en dat heeft een beetje een ouderwetse klank in de oren. Welke term je ook gebruikt, het draait uiteraard om compressie. Compressiekousen worden vaak gebruikt om vocht in de benen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en zo ook spataderen te voorkomen.

Compressie heeft toegevoegde waarde bij mensen die minder mobiel zijn, waardoor de doorbloeding minder is. Maar sport compressie neemt ook sterk toe in populariteit. Dit komt vooral omdat een betere doorbloeding bij sporten zoals hardlopen, voetballen en fietsen zorgen voor minder blessures en verzuring. En dat wil iedere sporter natuurlijk.

Bij Pedimarkt hebben we diverse compressiekousen. Steunkousen voor hen die minder mobiel zijn en deze dagelijks dragen of tijdens wandelingen. En diverse compressiekousen die de sporter dat stapje extra kunnen geven tijdens het sporten.


Compressiekousen hardlopen

Hardlopen is een populaire sport en wordt beoefend door veel mensen, met uiteenlopende fitheid. Voor mensen die minder fanatiek en fit zijn, is het risico op blessures ook behoorlijk aanwezig. Compressiekousen kunnen dan enorm helpen om blessures te voorkomen. De doorbloeding zorgt namelijk voor soepelere spieren.

Maar ook de ervaren atleten die altijd tegen de grens van hun kunnen aanlopen heeft baat bij sport compressie sokken. Bij deze groep is het vooral de verzuring die uitgesteld kan worden door een betere doorbloeding. Prestaties kunnen daardoor nog verder opgerekt worden.
 

Steunkousen van Sockwell

Sockwell steunkousen hebben een aantrekkelijk design, want deze compressiekousen draagt men vaak iedere dag. Een betere doorbloeding zorgt voor minder problemen in de benen, zoals vocht en spataderen. Waar steunkousen ook erg geschiktvoor zijn is tijdens lange reizen. We zitten dan erg lang stil en het risico op trombose is dan aanwezig. Extra doorbloeding kan deze problemen voorkomen.
 

Os1st sport compressie braces

De compressiekousen van Os1st kunnen in veel gevallen ook omschreven worden als braces. De ondersteunende eigenschappen van deze producten kunnen enkel, voet, knie, pols en elleboog ondersteunen. De Os1st producten zijn zo bijzonder omdat zij gebruik maken van Compresie Zone Technologie. Diverse compressiewaarden in 1 kous zorgen voor een nog betere doorbloeding. Het complete assortiment os1st compressie sokken is te vinden op : www.os1st.eu.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt