Categorieën
Selecteer je taal

Compressiekousen

Home Sokken Compressiekousen
Compressiekousen

Compressiekousen of steunkousen zijn zeer functioneel bij vermoeide en zere voeten en benen. Bij veel lopen en staan geven ze extra ondersteuning.

De compressie in dergelijke kousen zorgt voor een betere doorbloeding en doordoor zijn deze sokken erg geschikt om te dragen tijdens het werkt, reizen of sporten. Ook staan compressiekousen bekend om hun capaciteit om het spataderen te voorkomen en te verminderen.Weergave:


Bezig met laden...
Sale FS4+ Sport compressiekousen (lang)
FS4+ Sport compressiekousen (lang)
(1)

39,99

49,99

FS6+ Performance compressiekousen
FS6+ Performance compressiekousen
(4)

59,99

Sale FS4 korte sportsokken
FS4 korte sportsokken
(12)

19,99

24,99

Supcare steunkousen Rainbow
Supcare steunkousen Rainbow
(5)

16,50

Supcare steunkousen zebra
Supcare steunkousen zebra
(2)

16,50

Supcare steunkousen bamboo blue
Supcare steunkousen bamboo blue
(5)

16,50

FS6 Performance compressie voetbrace
FS6 Performance compressie voetbrace
(19)

39,99

FS4 sneaker sokken (footies)
FS4 sneaker sokken (footies)
(12)

24,99

Voor 16:00 besteld = dezelfde (werk)dag verstuurd
Bedenktermijn van 30 dagen
Gratis retourneren
Supcare steunkousen Love
Supcare steunkousen Love
(2)

16,50

Supcare steunkousen Leopard
Supcare steunkousen Leopard
(0)

16,50

Supcare steunkousen Spots zwart
Supcare steunkousen Spots zwart
(2)

16,50

Supcare steunkousen Spots
Supcare steunkousen Spots
(2)

16,50

Waarom compressiekousen / steunkousen?

Compressiekousen sportBij compressiekousen denken we ook vaak aan de term steunkousen en dat heeft een beetje een ouderwetse klank in de oren. Welke term je ook gebruikt, het draait uiteraard om compressie. Dit type sokken worden vaak gebruikt om vocht in de benen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en zo ook spataderen te voorkomen.

Compressie heeft toegevoegde waarde bij mensen die minder mobiel zijn, waardoor de doorbloeding minder is. Maar sport compressie neemt ook sterk toe in populariteit. Dit komt vooral omdat een betere doorbloeding bij sporten zoals hardlopen, voetballen en fietsen zorgen voor minder blessures en verzuring. En dat wil iedere sporter natuurlijk.

Bij Pedimarkt hebben we diverse compressiekousen. Steunkousen voor hen die minder mobiel zijn en deze dagelijks dragen of tijdens wandelingen. En diverse compressiekousen die de sporter dat stapje extra kunnen geven tijdens het sporten.

Compressiekousen hardlopen

Hardlopen is een populaire sport en wordt beoefend door veel mensen, met uiteenlopende fitheid. Voor mensen die minder fanatiek en fit zijn, is het risico op blessures tijdens of na het hardlopen ook behoorlijk aanwezig. Compressiekousen kunnen dan enorm helpen om blessures te voorkomen. De doorbloeding zorgt namelijk voor soepelere spieren.

Maar ook de ervaren atleten die altijd tegen de grens van hun kunnen aanlopen heeft baat bij compressie sport sokken. Bij deze groep is het vooral de verzuring die uitgesteld kan worden door een betere doorbloeding. Prestaties kunnen daardoor nog verder opgerekt worden.

Steunkousen van Sockwell

Sockwell steunkousen hebben een aantrekkelijk design, want deze compressiekousen draagt men vaak iedere dag. Een betere doorbloeding zorgt voor minder problemen in de benen, zoals vocht en spataderen. Waar steunkousen ook erg geschiktvoor zijn is tijdens lange reizen. We zitten dan erg lang stil en het risico op trombose is dan aanwezig. Extra doorbloeding kan deze problemen voorkomen. De kousen in ons assortiment behoren allemaal tot klassen Ccl1, wat ook wel de meest gangbare een eenvoudig toe te passen varianten zijn. Klasse Ccl1 staat voor een compressiewaarde van 15-21 mmHg.

Os1st compressiekousen sport

De compressiekousen van Os1st kunnen in veel gevallen ook omschreven worden als braces. De ondersteunende eigenschappen van deze producten kunnen enkel, voet, knie, pols en elleboog ondersteunen. De Os1st producten zijn zo bijzonder omdat zij gebruik maken van Compresie Zone Technologie. Diverse compressiewaarden in 1 kous zorgen voor een nog betere doorbloeding. Het complete assortiment os1st compressiekousen is te vinden op : www.os1st.eu.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0