Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op merk /

Suecos

Suecos is een schoenenmerk welke zich richt op de moderne professional. Of je nu een verpleegkundige, chef-kok, serveerster, badmeester, hotel medewerker, schoonmaakster, kantoormedewerker, barman, apotheker of gewoon iemand die op zijn/haar werk functionaliteit en comfort nodig heeft ; Suecos is ontwikkeld, speciaal voor u.

Suecos is erg trots op het ontwerp van de schoenen en klompen, welke de anatomie van de voeten benadrukt en hiermee de rug en gewrichten op een geweldige manier te ondersteunen en pijn te bestrijden. Om dit te kunnen waarborgen, wordt er continu onderzoek gedaan en worden de schoenen en klompen onderworpen aan vele testen. Zelfs na productie wordt alles gecontroleerd, zodat alleen de allerbeste schoenen en klompen voor u als consument beschikbaar komen.Weergave:


Bezig met laden...
97 reviews

De zwarte schoenen van Suecos zijn mooi, erg comfortabel en geven je voeten en lichaam de energie die nodig is om je werk vol energie te kunnen doen.

79,90
1 reviews

Deze leuke frisse en zeer comfortabele klompen zorgen ervoor dat u eenvoudig lang kunt lopen en staan zonder vermoeide voeten te krijgen.

49,95
3 reviews

De schoenen van Suecos zijn mooi, erg comfortabel en geven uw voeten en lichaam de energie die nodig is voor uw werk.

79,90
2 reviews

Wellicht de meest comfortabele medische klomp die er verkrijgbaar is. Met een mooie strakke vormgeving en verhoogde hak. Geen vermoeide voeten meer.

59,90 69,90
4 reviews

Ultra lichte sandalen om uren heerlijk op te kunnen lopen. Heerlijk zacht en naar de voet gevormd voetbed.

64,90 74,90
2 reviews

Deze modieuze en zeer comfortabele Oden Blomma klompen zorgen ervoor dat u eenvoudig lang kunt lopen en staan zonder vermoeide voeten te krijgen.

49,95
0 reviews

Super lichte en comfortabele schoen, nu in een super stoere Silver uitvoering. Ideaal voor veel lopen in zorg en horeca.

84,90
2 reviews

Deze mooie en zeer comfortabele klompen zorgen ervoor dat u eenvoudig lang kunt lopen en staan zonder vermoeide voeten te krijgen.

45,95
1 reviews

Deze stoere en zeer comfortabele klompen zorgen ervoor dat u eenvoudig lang kunt lopen en staan zonder vermoeide voeten te krijgen.

45,95
2 reviews

Loopt u voor uw werk in de zorg of horeca veel ? Dan hoeft u nu nooit meer vermoeide voeten te hebben. Super licht, comfortabel en eenvoudig schoon te maken.

49,95
2 reviews

Deze fraaie en zeer comfortabele klompen zorgen ervoor dat u eenvoudig lang kunt lopen en staan zonder vermoeide voeten te krijgen.

49,95
1 reviews

Deze stoere en zeer sterke dichte klompen zijn ideaal voor in de keuken of in de zorg. Natte vloeren? Geen probleem!

48,50

Het zal u niet verbazen dat Suecos voldoet aan de allerhoogste eisen die de industrie kent en hiervoor uiteraard gecertificeerd is. Maar de belangrijkste bevestiging is natuurlijk die van de vele dragers van de Suecos producten, die wereldwijd een enorm positieve feedback geven.

Wat Suecos ook zo bijzonder maakt is het fantastische werk dat ze doen om kinderen in ontwikkelingslanden te voorzien van een paar schoenen als zij deze zelf niet hebben. Kijk hiervoor bijvoorbeeld ook eens op de volgende link:  a clog for a clog.

Bent u inkoper of afdelingsmanager in de zorg, horeca of wellness en wilt u het beste voor uw personeel? Of bent u juist verpleegkundige, kok, pedicure of masseur? En wilt u het beste voor uw voeten en die van uw collega's? Neem contact met ons op voor informatie, een afspraak of een pas-sessie op locatie en wij zijn u graag van dienst.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt