Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op merk /

Akileïne

Akileïne voetverzorgingsproducten worden door vele pedicures gebruikt tijdens de behandeling van voeten. En dat is niet voor niets, want mensen ervaren deze producten als een ware weldaad voor de verzorging van uw voeten.

Akileïne producten leggen geen vetlaag op de huid maar hebben de eigenschap zeer snel door de huid te worden opgenomen, waardoor je niet uitglijdt en de sokken niet vervuilt, wat als zeer prettig wordt ervaren. En bovendien zijn de producten vrij van parabenen.

U hoeft natuurlijk niet te wachten tot uw pedicure langs komt en uw voeten verzorgt met de Akileïne voetverzorgende crèmes. Koop ze snel en eenvoudig bij Pedimarkt en laat de weldaad voor uw voeten direct beginnen ! 


Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews

Zowel voor als na het sporten is Akileïne relax gel te gebruiken voor vermoeide en/of stijve spieren. Maakt de spieren soepel en herstelt ze, zodat u pijnvrij kunt bewegen.

13,25
0 reviews

Voor de behandeling van kleine trauma's bij het sporten (blauwe plekken, builen, kneuzingen).

13,75
0 reviews

Bij koude tenen is Akileïne Sport Cold een goede oplossing. Beschermt tegen tegen wintertenen en bevriezing van de tenen.

10,50 13,00
11,50
0 reviews

Bescherming tegen wrijvingen van de voeten en tenen en voorkomt zo het ontstaan van blaren.

11,50 13,05
0 reviews

Verdrijft moeheid uit de voeten, desodoriseert, geeft frisheid en bevordert de microdoorbloeding. Rijk aan natuurlijke bestanddelen.

17,00

Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt