Menu

Keuzehulp
Terug naar home

Achteraf betalen

Je kunt bij ons via Riverty of Billink een bestelling plaatsen die je pas na levering, van de bestelde producten, hoeft te betalen.

Riverty

Riverty voert voor Pedimarkt het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Riverty via de app kunt inzien en betalen. Met deze app regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnRiverty kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houd je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Pedimarkt achteraf betalen tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via Riverty. Ben je al bekend bij Riverty dan kun je betalen tot een bedrag van € 500. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit.

Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty . Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Billink

Op de afrekenpagina kies je dan voor de betaalmogelijkheid 'Billink - Achteraf betalen'.
Voor achteraf betalen hebben wij gegevens van je nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van je verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of jouw aanvraag voor achteraf betalen wordt geaccepteerd. Zodra je aanvraag geaccepteerd is, nemen wij je bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan je verzenden volgens de aangegeven levertijden.

Je ontvangt van Billink een factuur. De factuur dien je binnen twee weken na ontvangst van je bestelling aan onze betaalpartner Billink te voldoen.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies