Menu

Wereldgezondheidsdag

Home Wereldgezondheidsdag
Wereldgezondheidsdag

Wereldgezondheidsdag


De VN heeft 7 april uitgeroepen tot Wereldgezondheidsdag. Wereldgezondheidsdag is een dag waar men verschillende onderwerpen bespreekbaar maakt. Wat die onderwerpen zijn? Dat zijn taboes als infectieziekten, bloeddonaties, diabetes en moederschap.

Het bespreekbaar maken van dingen kan lastig zijn. Mensen kunnen zich schamen om het over een onderwerp hebben. Niet altijd voor zichzelf, maar bijvoorbeeld ook om een ander ernaar te vragen. 

Een onderwerp waar wij bij Pedimarkt vaak merken dat er terughoudendheid bestaat is het bespreken van voetproblemen. Iets waar we zelf natuurlijk dagelijks mee bezig zijn, maar wat voor sommige mensen toch een drempel is. Zweetvoeten, kalknagels of voetschimmel zijn ook niet erg fijne dingen om het over te hebben. Maar het feit is dat veel mensen er last van hebben en dat oplossingen vaak eenvoudig zijn. 

We selecteren de beste oplossingen om eenvoudig van voetproblemen af te komen. Veel problemen kunnen opgelost worden op een manier die onzichtbaar is. Zooltjes, sokken, crèmes of de juiste schoenen of slippers, het maakt niet uit. 

Wat altijd mogelijk is, is dat u met ons overlegd over hoe bepaalde voetproblemen opgelost kunnen worden. Bij Pedimarkt is alles bespreekbaar en u kunt er op vertrouwen dat we u serieus nemen en alles vertrouwelijk behandelen. Dus heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.
    06-04-2018 11:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies