Menu

Keuzehulp

Hielspoor zooltjes

Home Voetklachten Hielspoor Inlegzolen

 

Bezig met laden...
Bauerfeind professionele hielspoor steunzolen
Bauerfeind professionele hielspoor steunzolen
(25)

69,95

Medisole inlegzolen voor hielspoor klachten
Medisole inlegzolen voor hielspoor klachten
(0)

59,95

ViscoPed gel inlegzolen
ViscoPed gel inlegzolen
(5)

59,00

Sale Natracure silicone heel cups
Natracure silicone heel cups
(1)

29,95

36,95

Mysole Special heelpad velours
Mysole Special heelpad velours
(10)

22,75

Mysole Special silisoft heelcup
Mysole Special silisoft heelcup
(6)

35,50

Mysole Special silisoft heelcushion
Mysole Special silisoft heelcushion
(4)

25,75

Epitact Hieltjes met Physio'choc
Epitact Hieltjes met Physio'choc
(3)

21,95

Verminder druk bij hielspoor met hielspoor zooltjes

Inlegzolen zijn een effectieve en veelzijdige oplossing voor mensen die last hebben van hielspoor. Inlegzooltjes bieden een oplossing bij hielspoor door de druk te verlichten, pijn te verminderen, en het herstel te bevorderen. Daarnaast bieden hielspoor zooltjes demping en schokabsorptie, wat essentieel is om de impact op de hiel tijdens het lopen of staan te verminderen. Dit vermindert de druk op het gebied en bevordert het herstel. Met hun ondersteunende eigenschappen kunnen deze inlegzolen je helpen om weer comfortabel en actief te zijn.

Diverse hielspoor zooltjes

Pedimarkt heeft diverse soorten inlegzooltjes in het assortiment om ondersteuning en verlichting te bieden bij hielspoor. Neem bijvoorbeeld de gelzooltjes, deze zooltjes bieden een uitstekende demping, schokabsorptie en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de druk over de hiel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maatvoeringen. Bekijk gerust ons assortiment en kies jouw favoriete inlegzool. 

Wat zijn de beste zooltjes bij hielspoor?

Als je last hebt van hielspoor, kunnen inlegzolen of hielkussens van gel echt een verschil maken. Onze diverse gelzooltjes zorgen voor een goede schokdemping en verlichten hierdoor pijn aan de hiel. Voor extra ondersteuning zijn inlegzolen een goede keuze, want inlegzolen houden je voeten in de juiste positie en verminderen de druk op je hiel. Wij hebben diverse hielspoor zooltjes om jouw pijn te verlichten, naar gelang jouw individuele behoefte. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Hoe werken hielspoor zooltjes?

Gelzooltjes dempen de impact tijdens het lopen, terwijl inlegzolen de voet in een anatomisch correcte positie houden, drukpunten verminderen en de natuurlijke uitlijning ondersteunen. Door deze toepassingen verminderen hielspoor zooltjes stress op het hielbot en bevorderen ze comfortabel lopen. Regelmatig gebruik kan pijn verminderen, mobiliteit verbeteren en het herstelproces versnellen, maar het is altijd belangrijk om advies in te winnen bij een specialist als de pijn na een periode niet verminderd.

 


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies