Menu

Keuzehulp

Fasciitis plantaris therapieƫn

Home Voetklachten Fasciitis plantaris Therapieën


Bezig met laden...
Pediroller
Pediroller
(6)

14,95

OS1st Foot Gym
OS1st Foot Gym
(1)

69,00

NatraCure koude therapie plantar fasciitis nachtspalk
NatraCure koude therapie plantar fasciitis nachtspalk
(0)

49,90

NatraCure oefentherapie balletjes
NatraCure oefentherapie balletjes
(0)

23,95

Natracure Cold therapy socks
Natracure Cold therapy socks
(16)

34,95

Sale NatraCure warm koud kompres universeel
NatraCure warm koud kompres universeel
(0)

15,90

19,90

Last van fasciitis plantaris? 

Ben je op zoek naar effectieve therapieën om de pijn en het ongemak te verlichten? Dan biedt Pedimarkt diverse therapieën aan die kunnen helpen bij het verlichten van de pijn en het bevorderen van het herstel. Twee populaire opties zijn koude therapie en oefentherapie. Toepassen van deze therapieën tegen fasciitis plantaris bieden verschillende voordelen. Ten eerste kunt je de pijn en het ongemak verminderen, waardoor je mobiliteit verbetert. Daarnaast kun je met behulp van diverse therapieën het herstelproces versnellen en verdere complicaties voorkomen. Bekijk gerust ons assortiment, indien je persoonlijk advies nodig hebt dan zit onze klantenservice voor je klaar.

Koude therapie bij fasciitis plantaris

Koude therapie is een veelgebruikte methode om pijn en ontsteking te verminderen. Het gebruik van koude therapie op het getroffen gebied kan helpen bij het verminderen van zwelling en het verlichten van pijn. Deze therapie kan met name nuttig zijn bij acute pijn of na een intensieve activiteit. Bij Pedimarkt vind je diverse producten om koude therapie bij fasciitis plantaris toe te passen.

Train je spieren met oefentherapie bij fasciitis plantaris

Naast koude therapie is oefentherapie een andere belangrijke behandeloptie voor fasciitis plantaris. Door gerichte oefeningen uit te voeren, kunt u de spieren en pezen in uw voet en onderbeen versterken, wat de druk op de fascia plantaris vermindert. Bij Pedimarkt bieden wij diverse oefentherapieproducten, zoals rekbanden en voetrollen. Deze producten helpen je bij het uitvoeren van de juiste oefeningen en dragen bij aan een effectieve behandeling van fasciitis plantaris.

Kortom, als je op zoek bent naar een therapie om fasciitis plantaris te behandelen, bekijk gerust ons assortiment. Verlicht je pijn, bevorder het herstel met behulp van koude therapie en oefentherapie.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.