Menu

Keuzehulp

Eelt pedicuresets

Home Voetklachten Eelt Pedicuresets


Bezig met laden...
Promed pedicureset Emotion
Promed pedicureset Emotion
(1)

67,90

Promed pedicureset PediSenso Duo
Promed pedicureset PediSenso Duo
(16)

95,90

Promed pedicureset Ultra Pro S
Promed pedicureset Ultra Pro S
(16)

139,95

Promed pedicureset Feeling
Promed pedicureset Feeling
(2)

53,90

Promed frees
Promed frees "The File" 620 deluxe
(6)

149,00

Promed frees
Promed frees "The File" 2020
(1)

289,00

Promed pedicureset Sensitive
Promed pedicureset Sensitive
(52)

95,90

Promed pedicureset Pedimed
Promed pedicureset Pedimed
(16)

99,90

Verwijder eelt met een pedicureset bij Pedimarkt!

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om eelt te verwijderen, dan is het kopen van een pedicureset een uitstekende keuze. Een pedicureset is een handig apparaat dat speciaal is ontworpen om je voeten te verzorgen en eelt te verminderen. Daarnaast geeft het je de vrijheid en het gemak om zelf je voeten te behandelen, zonder dat je naar een professionele pedicure hoeft te gaan. Met een pedicureset kun je eenvoudig zelf je voeten verzorgen, eelt verminderen en genieten van gezonde, gladde voeten. De verschillende opzetstukjes kunnen je helpen om eelt te verwijderen, je nagels in vorm te houden en je voeten in optimale conditie te houden. Investeer vandaag nog in een pedicureset en geef jezelf de mogelijkheid om je voeten de zorg te geven die ze verdienen. Met een pedicureset in huis heb je alles wat je nodig hebt om je voeten in topconditie te houden.

Voordelen van een pedicureset voor eelt verwijderen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het hebben van een pedicureset. Allereerst biedt het gemak. Met een pedicureset kun je thuis je eigen pedicure uitvoeren, op een moment dat jou het beste uitkomt. Dit bespaart tijd en geld die anders zouden worden besteed aan een bezoek aan een professionele pedicure. Bovendien kun je met een pedicureset je voeten regelmatig onderhouden, waardoor je problemen zoals eeltvorming kunt voorkomen of verminderen. Het regelmatig verwijderen van eelt helpt ook bij het voorkomen van pijnlijke eeltplekken en het zorgt voor een gladdere en zachtere huid op je voeten. Bovendien kun je met een pedicureset verschillende problemen aanpakken, zoals ingegroeide teennagels, eeltknobbels en likdoorns. Met de juiste opzetstukjes kun je deze problemen voorzichtig en effectief behandelen.

Hoe werkt een pedicure set

Een pedicureset bestaat meestal uit een elektrische vijl die wordt aangedreven door een batterij of een oplaadbare motor. Deze set wordt geleverd met een assortiment opzetstukjes of bitjes, die op de kop van de vijl worden bevestigd. Elk opzetstukje heeft een specifieke vorm en functie, waardoor je verschillende problemen met je voeten kunt aanpakken. Een van de meest voorkomende opzetstukjes is de eeltverwijderaar. Dit opzetstukje heeft een ruwe textuur en is bedoeld om eelt en harde huid te verwijderen. Je kunt het opzetstukje voorzichtig over de eeltplekken bewegen, waarbij het dode huidcellen en overtollig eelt afschraapt. Het is belangrijk om tijdens het gebruik van de eeltverwijderaar niet te veel druk uit te oefenen, om beschadiging van de gezonde huid te voorkomen. Een pedicureset met verschillende opzetstukjes biedt een veelzijdige en handige oplossing voor het verzorgen van je voeten. Door de juiste opzetstukjes te kiezen en ze op de juiste manier te gebruiken, kun je genieten van gezonde en mooie voeten.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies