Menu

Inlegzolen

Home Voetklachten Diabetische voet Inlegzolen
Inlegzolen

Diabetische voet heeft goede zorg nodig

Goede zorg voor de voeten is zeer belangrijk voor mensen met diabetes of reuma. Omdat de voeten bij deze ziekten erg kwetsbaar zijn moeten ze extra goed verzorgd worden en moet worden voorkomen dat er wondjes of overbelasting plaats vindt.

Naast diverse artikelen voor de algehele verzorging van de diabetes of reumatische voet zijn ook inlegzolen / zooltjes een belangrijke basis voor de zorg van de voeten.Ontlasten van je voeten door comfort en ondersteuning

Alle inlegzolen in deze categorie hebben die unieke kwaliteit dat de schokken optimaal worden geabsorbeerd en dat je gewrichten (in de enkel, knie en de voet) worden ontlast. Drukpunten worden verminderd en dat zorgt voor een kleiner risico op wondjes aan de huid. Door een goede afwikkeling van de voet ontstaat er minder vermoeidheid en wrijving, waardoor je voeten beter in vorm blijven.

Verbeteren van de doorbloeding

Druk vermindering betekent meestal dat de doorbloeding op deze plekken beter wordt. Een betere doorbloeding betekent dat er meer voedingsstoffen naar deze plekken vervoerd worden, en dat de huid dus sterker wordt. Ook helpt een betere doorbloeding om de afvoer van afvalstoffen te verbeteren, waardoor de huid ook sterker wordt en beter kan herstellen. 

Zo zijn er ook zooltjes die naast het verminderen van de druk, ook actief de doorbloeding stimuleren. De massage zooltjes van Medicovi bijvoorbeeld. Door het bewegende water onder de voet, voelt het als een massage van de voetzolen. Deze continue beweging bij het lopen stimuleert de doorbloeding nog eens extra. Omdat wat er schokken erg goed absorbeert, is er ook sprake van uitstekende drukvermindering en dat maakt deze zooltjes erg effectief bij diabetes.

Eenvoudig bestellen en de inlegzolen snel in huis !

Als diabetes patiënt weet u dat het belangrijk is dat u goed voor uw voeten zorgt. Dat weten wij bij Pedimarkt ook. Bestel daarom snel en veilig uw inlegzolen. Wij sturen ze dan snel naar je toe.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies