Menu

Keuzehulp

NATRACURE

Home Zoek op merk NatraCure
NatraCure

Ondersteunende voetproducten van NatraCure

NatraCure is een merk dat gespecialiseerd is in siliconengel voetproducten en staat bekend om zijn goede eigenschappen die bijdragen aan de gezondheid en het comfort van de voeten. NatraCure biedt een breed assortiment aan ondersteuningsproducten zoals beschermers, spreiders, en kussentjes die geschikt zijn voor verschillende voetproblemen. NatraCure biedt duurzame siliconengelproducten die bestand zijn tegen slijtage en herhaald gebruik. De producten van Natracure bieden bescherming en ondersteuning voor vermoeide en pijnlijke voeten, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met voetklachten zoals hallux valgus, hielspoor, eeltknobbels en metatarsalgie. De combinatie van effectiviteit, duurzaamheid en comfort maakt NatraCure siliconengel voetproducten een uitstekende keuze voor iedereen die last heeft van voetproblemen.

Bezig met laden...
NatraCure All-Gel hallux valgus teenspreider
NatraCure All-Gel hallux valgus teenspreider
(14)

10,95

NatraCure Gel hallux valgus beschermer
NatraCure Gel hallux valgus beschermer
(13)

9,95

NatraCure hallux valgus beschermer
NatraCure hallux valgus beschermer
(3)

16,95

NatraCure Gel hamerteen ondersteuning
NatraCure Gel hamerteen ondersteuning
(35)

9,95

NatraCure Gel teenspreider (2 stuks)
NatraCure Gel teenspreider (2 stuks)
(10)

7,95

NatraCure Gel teenspreiders (12 stuks)
NatraCure Gel teenspreiders (12 stuks)
(4)

27,95

NatraCure all-gel looptek teenspreider
NatraCure all-gel looptek teenspreider
(4)

7,95

NatraCure teenspreider met teenlus
NatraCure teenspreider met teenlus
(3)

7,95

Voorkom voetproblemen met onze producten
Ontdek ons uitgebreide assortiment
Bekende en betrouwbare merken
NatraCure All-Gel kleine teen tubes
NatraCure All-Gel kleine teen tubes
(8)

7,95

NatraCure bunionette kleine teen beschermer
NatraCure bunionette kleine teen beschermer
(2)

9,95

NatraCure likdoorn beschermer (2 stuks)
NatraCure likdoorn beschermer (2 stuks)
(0)

8,95

NatraCure Soft Gel tenenspreider
NatraCure Soft Gel tenenspreider
(10)

16,95

Waarom NatraCure?

Het moederbedrijf van NatraCure, PolyGel®, betrad de markt in 1999 voornamelijk als leverancier van unieke gelmaterialen voor de professionele gezondheidszorg. Gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in de productie van gels, erkenden ze de noodzaak om de beschikbare gelproducten en therapieën op de markt te verbeteren. Om de consumentenmarkt beter te bedienen werd het merk NatraCure geboren. Het is opgericht met het idee om dezelfde hoogwaardige medische technologieën te gebruiken, maar deze aan te passen voor consumentengebruik. Het motto van NatraCure is daarom ook "jouw comfort is ons doel". NatraCure is gevestigd in Easton, PA. En al hun producten zijn in de VS ontworpen!

It's all about the gel!

NatraCure biedt een selectie van diverse gelproducten die essentieel zijn voor oplossingen die verlichting, ondersteuning en bescherming geven. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over wat er in de NatraCure producten zit. Alle NatraCure producten zijn samengesteld met huidverzorgende ingrediënten, zijn getest op allergie voor gebruiksveiligheid en bieden de perfecte balans tussen effectief en toch veilig voor de gevoelige huid.

Veel producten zijn CE gecertificeerd

Veel van voetverzorgingsproducten van NatraCure zijn voorzien van de Acceptance and Seal of Approval van de American Podiatric Medical Association. Deze erkenning wordt toegekend aan producten waarvan is vastgesteld dat ze een goede voetgezondheid bevorderen. De producten voldoen aan de toepasselijke eisen van de European Union Medical Device Regulation en de Medicines and Healthcare Regulatory Agency.

Unieke gel technologieën van NatraCure

In het algemeen is de focus van NatraCure gericht op het bieden van comfort en pijnverlichting door het gebruik van geavanceerde geltechnologieën. Deze technologieën zijn bedoeld om je te helpen bij het beheersen van pijn, het verbeteren van je welzijn en het bevorderen van herstel. Het assortiment van NatraCure heeft diverse producten voor verschillende toepassingen, zoals voor de voeten, nek, schouders en rug. 

NatraCure maakt gebruik van o.a. 3 technologieën waardoor zij gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van geavanceerde producten op het gebied van comfort, pijnverlichting en zelfzorg, vaak gericht op het gebruik van geltechnologie.

  • SmartGelTM is een geavanceerde geltechnologie die wordt gebruikt in verschillende producten van NatraCure. Deze gel is ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van het lichaam, waardoor een comfortabele en efficiënte pijnverlichting, ondersteuning of bescherming wordt geboden. Het is vaak te vinden in producten zoals spreiders, beschermer en hielkussentjes voor pijnverlichting. Alle producten gemaakt met SmartGelTM technologie zijn dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.
  • SmartBeadTM is een andere innovatieve technologie van NatraCure. Het bestaat uit speciaal ontworpen gelkralen die flexibel zijn. Deze kralen worden gebruikt in producten zoals nek- of rugkussen waar ze kunnen worden aangepast aan de gewenste vorm om comfort en ondersteuning te bieden. Bij verwarming in de magnetron zorgt de SmartBeadTM-technologie voor diep doordringende vochtige warmte voor verschillende delen van het lichaam. In onderzoeken is aangetoond dat vochtige hitte dieper doordringt in aangetast weefsel dan droge hitte, wat een groter effect kan hebben op pijnvermindering.
  • GEL/ICETM producten combineren de eigenschappen van zowel gel als ijs om pijnverlichting en ontstekingsremmende voordelen te bieden. Deze producten zijn vaak ontworpen om koude- en warmtetherapie te bieden. Ze kunnen worden ingezet voor de behandeling van blessures, zoals verstuikingen, verrekkingen, en ontstoken gewrichten. Door de GEL/ICETM technologie in deze producten wordt de kou of warmte gedurende langere tijd behouden, wat helpt bij het verminderen van zwelling en het verlichten van pijn.

Het assortiment van NatraCure omvat een verscheidenheid aan producten voor verschillende toepassingen, zoals voor de voeten, handen, nek, rug en andere delen van het lichaam.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.