Menu

Keuzehulp

NatraCure – Next level health gel oplossingen

Home NatraCure – Next level health gel oplossingen
NatraCure – Next level health gel oplossingen

NatraCure gel producten

Wij zijn trots dat wij NatraCure aan ons mooie assortiment mogen toevoegen. De samenwerking met PolyGel (het moeder bedrijf van NatraCure) zorgt ervoor dat hierdoor een enorm assortiment producten voor jouw gezondheid hiermee beschikbaar komt in Nederland en België.

NatraCure is bijzonder, omdat het qua materiaal en design straatlengtes voor ligt op andere gel fabrikanten. Zij hebben hun gel producten in de loop der jaren verder door ontwikkeld naar een niveau dat eigenlijk wel ongeëvenaard genoemd kan worden. Maar wat maakt de NatraCure producten dan zo speciaal? We nemen je even mee in de belangrijkste eigenschappen.

Pijn verminderen

NatraCure oplossingen tegen zere voetenHet zal je niet verbazen dat de gel producten veelal bedoeld zijn om bescherming te bieden tegen wrijving en pijn aan (o.a.) je voeten te verminderen. De NatraCure producten zijn zeer zacht en daarom nemen ze uitstekend druk weg op plekken waar druk voor pijn zorgt. En omdat de producten zo slim ontworpen zijn, heb je doorgaans niet eens in de gaten dat je de producten aan hebt.

Dat noemen ze bij NatraCure de toegevoegde waarde voor jouw welzijn. Namelijk dat je niet stil hoeft te staan bij de pijn die je aan je lichaam hebt en gewoon pijnloos kunt doen waar je zin in hebt. En dat zien we bij Pedimarkt natuurlijk graag.

Goed voor de huid

Maar zacht is natuurlijk niet hetgeen wat NatraCure nou zo bijzonder maakt. Uiteraard, het slimme design vind je zeker niet overal, maar de SmartGel van NatraCure doet nog iets. Deze gel is voorzien van minerale olie, vitamine E en aloë vera om de huid te hydrateren, te voeden en te beschermen. Dus naast dat het pijn wegneemt, zorgt het ook nog eens voor voeding van de huid, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt. Kijk, dat vind je dus niet bij andere producten.

Super sterk

WellnessOkay, het vermindert de pijn, is gezond voor de huid, zit lekker zacht en comfortabel. Gaat het dan wel lang mee? Dat is nou juist ook weer zo’n geweldig voordeel van de NatraCure gel producten. Het is oersterk!

 

CE markering conform MDR

Misschien heb je er wel eens van gehoord. De MDR komt er aan. Eh, wat? Ja, de MDR. Dit staat voor Medical Device Regulations. Dit is nieuwe wetgeving uit Europa, dat vanaf mei 2020 gaat gelden medische hulpmiddelen. De NatraCure producten (en eigenlijk alle producten van PolyGel), gaan voldoen aan deze zeer strenge eisen. Dit betekent dat deze producten een hoge kwaliteit hebben.

Wil jij deze innovatieve gel producten ook proberen? Bekijk dan ons assortiment en ervaar het zelf!

      17-01-2020 12:18
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.