Menu

Keuzehulp

NatraCure breidt uit met warmte en koude therapie producten

Home NatraCure breidt uit met warmte en koude therapie producten
NatraCure breidt uit met warmte en koude therapie producten
Koude en warmte therapie van Natracure

Zoals wellicht bekend is, levert Polygel (fabrikant van het merk NatraCure) veel silicone gel oplossingen voor veel voorkomende voetklachten. Denk hierbij aan teenkussens, hielkussens of anti-druk materialen. De materialen zijn zacht, bevatten voedende minerale oliën en zijn bovendien zeer temperatuur vast. Deze laatste eigenschap heeft Polygel ertoe gebracht om het assortiment sterk uit te breiden, met warmte- en koude therapie producten voor diverse lichaamsonderdelen.

Koelen van o.a. knie, heup, schouder en nek

Als je wel eens een cold pack hebt gebruikt, dan weet je waarschijnlijk dat het op de juiste plaats houden vaak een uitdaging is. Zoals de knie, enkel en schouder zijn plekken waar je een cold pack moeilijk op zijn plek kan houden waardoor je soms niet het hele gebied goed kan koelen. De nieuwe NatraCure producten zijn daarom echt een oplossing voor het gericht koelen van pijnlijke en/of gezwollen plekken.

Universeel cold pack met klittenbandBijvoorbeeld het universele warm en koud kompres dat met een klittenband systeem eenvoudig op iedere plek je arm, been of voet is aan te brengen. Door de klittenbandsluiting  blijft het kompres stevig op zijn plek zitten, zodat je zeker weet dat de te koelen plek ook echt langdurig goed gekoeld kan worden.

Daarnaast hebben wij ook voor de knie, schouder of heup een bandage voor het toepassen van koude therapie. Op deze manier kunnen veel voorkomende blessures eenvoudig en effectief worden behandeld.

Ook geschikt voor warmtetherapie

De NatraCure producten richten zich echter niet alleen op koude therapie, maar ook op behandeling door middel van warmte. Mensen die last hebben van droge ogen of hoofdpijn kunnen met een warm oogmasker erg geholpen zijn. NatraCure biedt een tweetal oogmaskers aan die droge ogen of zelfs hoofdpijn kunnen verminderen.

Hot & Cold packs voor gerichte behandeling

Deze unieke hot & cold packs van NatraCure kunnen dus worden toegepast bij zowel warmte therapie als bij koude therapie. Je kan deze hot & cold packs gemakkelijk koelen in de vriezer/koelkast, of snel verwarmen in de magnetron. De SmartBead vulling trekt waterdamp uit de omgeving om doordringende vochtige warmte af te geven tot diep in de gewrichten van pijnlijk weefsel overal op het lichaam. Al deze  producten zijn voorzien van een handige klittenband sluiting, zodat de producten altijd goed aansluiten voor een optimale werking.

Vragen?

Heb je na het lezen van de product informatie op onze website nog vragen? Geen probleem, we zijn er via mail, telefoon en whatsapp dus laat het ons gerust weten.

      04-05-2023 14:44
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies