Menu

WandelWol

Home Zoek op merk WandelWol
WandelWol


Bezig met laden...
WandelWol antidruk-wol 10 gram
WandelWol antidruk-wol 10 gram
(11)

6,99

WandelWol antidruk-wol 20 gram
WandelWol antidruk-wol 20 gram
(31)

9,99

WandelWol antidruk-wol 40 gram
WandelWol antidruk-wol 40 gram
(50)

18,99

De Dames van de WandelWol zijn twee enthousiaste dames die geloven in de werking van WandelWol. WandelWol wordt toegepast in de pedicurepraktijk van Nanda van Spijker in Nieuwleusen. De werking en toepassing van WandelWol werd zo enthousiast ontvangen door bezoekers van de pedicure praktijk dat het effect hiervan gedeeld moest worden.

Met de kennis en achtergrond van het pedicurewerk mag WandelWol zich effectief noemen, ter preventie of als drukontlasting toegepast in de anti-druktechnieken op, onder of aan de voet. Of het nu een wandelaar, voetballer, hardloper, steunkous of shopper betreft. WandelWol werkt en je kunt weer verder!

Wandelwol, de oplossing tegen blaren en andere ongemakken

Dit antidruk product is een melange van 100% schapenwol. Het bevat geen chemische toevoegingen of bewerkingen. O.a. omdat het lanoline (wolvet) bevat, is het zeer zacht en voelt het alsof je op wol(ken) loopt.

Vanwege de biologische afbreekbaarheid is wol een duurzame oplossing. De natuurlijke eigenschappen van wol, zoals het absorberen en ventileren van vocht zorgt voor warme voeten in de winter en voor frisse voeten in de zomer. Het voorkomt wrijving die blaren veroorzaken maar kan ook gebruikt worden om pijn door al aanwezige blaren te verminderen.

Voor wie is dit een goede oplossing?

Het spreekt voor zich dat Wandelwol geschikt is voor wandelaars. Maar sporters en mensen die gewoon veel lopen kunnen hier zeker baat bij hebben. Denk vooral aan mensen die altijd koude voeten hebben, minder vet op de voorvoeten, likdoorns, blaren, wintertenen of hielspoor hebben. Het vermogen om op iedere plek in de schoen direct druk te verminderen is bij veel ongemakken een uitkomst.

Voordelen op een rij

  • 100% natuurproduct
  • heerlijk zacht en comfortabel
  • melange van verschillende schapenwol
  • een Nederlands product
  • bevat lanoline (wolvet)
  • geschikt bij zeer veel ongemakken
  • huidvriendelijk


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies