nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Heeft u last van hielspoor? Dan bent u hier op het juiste adres. Pijnvrij lopen en staan kan echt, met gebruik van de juiste hielspoor zooltjes. En wij hebben deze oplossingen voor hielspoor bij Pedimarkt.Weergave:
 


Bezig met laden...
-13%
Bauerfeind professionele hielspoor steunzolen
Bauerfeind professionele hielspoor steunzolen
€ 64,95 Per PR € 74,95 Per PR
Hielspoorkussen (cups)
€ 29,95 Per PR
Omega hielspoor inlegzolen
€ 24,95 Per PR
-45%
Pedimarkt gel inlegzolen
Pedimarkt gel inlegzolen
€ 9,95 Per PR € 17,95 Per PR
Spenco RX hielkussen
€ 12,95 Per PR
ViscoHeel K
€ 27,50 Per PR
ViscoHeel N
€ 27,50 Per PR
ViscoSpot
€ 42,50 Per PR

Wat is hielspoor?

Hielspoor (spina calcaneï) is een benige uitwas (doornvormige verkalking) onder het hielbeen ter hoogte van de aanhechting van het peesblad. Onderzoek wijst uit dat bij ongeveer 75% van de volwassen bevolking een dergelijke benige uitwas wordt aangetroffen. Dit hoeft echter niet altijd te leiden tot het ontstaan van pijn. Hevige, aanhoudende pijn onder de hiel wordt veelal aangeduid met het begrip 'hielspoor'. Deze benaming wordt beter begrepen dan de werkelijke naam: ‘Fásciïtis Plantaris’. De pijn wordt veroorzaakt door een niet-bacteriële ontsteking aan het peesblad. Veelal is dit het gevolg van overbelasting. De kenmerkende klacht bij een hielspoor is een nauwkeurig aan te duiden, felle pijn onder de hiel.

Hielspoor zooltjes

Bij Pedimarkt hebben wij oplossingen die de druk (en dus de pijn) wegnemen. Of het nu inlegzolen, steunzolen, hakjes/hieltjes zijn, het zijn bewezen goede oplossingen.

Hielspoor zolen Medicovi

Kijk met name ook naar de Medicovi inlegzolen, welke met water zijn gevuld. Deze hebben een verrassend goed effect. Bovendien helpen deze inlegzolen ook tegen tal van andere voet en loophouding problemen.